Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel hozható vissza a szexuális étvágyam?
Van párom. Viszont hónapok óta alig van köztünk bármilyen szexuális kapcsolat, ilyen havonta 5-6 kb. Ez eleinte nagyon zavart, mostanra viszont "hozzászoktam"(?), és nem is vágyom már rá egyáltalán szinte. Ő mint mondja a belsőm miatt nem kíván már annyira, és amíg nem normalizálódik a helyzetünk, addig nem is lesz semmi olyan mint régen, csak hogy én már nem is akarom ilyen téren, ami fura számomra. Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyen leszek.. Ráadásul a havi néhány alkalom is olyan, hogy ő kielégül, én pedig nem, de nem is szeretnék, nem rajta múlik.
Tudom, hogy szégyellem előtte a testem, de nem hiszem, hogy a vágy ezen múlna. Egyszerűen kedvem sincs hozzá, pedig fiatal vagyok, és régen imádtam ezeket a dolgokat.
Önkielégíteni néha szoktam, de az sem túl jelentős szám/hó.
Lehet ez ellen tenni valamit, vagy majd ahogyan alakul a kapcsolatunk, ez is fog..?
Ja, és én vagyok a lány.
Tehát úgy állítja be hogy emberileg csalódott benned. És ezek után ezt a kapcsolatot fent akarjátok tartani egyáltalán? Én is sokfélének láttam a feleségem, ő is engem sokfélének, mégis 20 év után is imádjuk egymást. Sosem volt olyan hogy ne akartam volna összebújni vele azért mert pár napja teszem azt hisztis volt.
Ez így nem túl működőképes szerintem.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!