Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel hozható vissza a szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hozható vissza a szexuális étvágyam?

Figyelt kérdés

Van párom. Viszont hónapok óta alig van köztünk bármilyen szexuális kapcsolat, ilyen havonta 5-6 kb. Ez eleinte nagyon zavart, mostanra viszont "hozzászoktam"(?), és nem is vágyom már rá egyáltalán szinte. Ő mint mondja a belsőm miatt nem kíván már annyira, és amíg nem normalizálódik a helyzetünk, addig nem is lesz semmi olyan mint régen, csak hogy én már nem is akarom ilyen téren, ami fura számomra. Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyen leszek.. Ráadásul a havi néhány alkalom is olyan, hogy ő kielégül, én pedig nem, de nem is szeretnék, nem rajta múlik.

Tudom, hogy szégyellem előtte a testem, de nem hiszem, hogy a vágy ezen múlna. Egyszerűen kedvem sincs hozzá, pedig fiatal vagyok, és régen imádtam ezeket a dolgokat.

Önkielégíteni néha szoktam, de az sem túl jelentős szám/hó.

Lehet ez ellen tenni valamit, vagy majd ahogyan alakul a kapcsolatunk, ez is fog..?

Ja, és én vagyok a lány.

2017. júl. 12. 08:46
 1/6 Lassmich Ruhe ***** válasza:
Az mit jelent hogy a belsőd miatt nem kíván már annyira?
2017. júl. 12. 08:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg konfliktusunk volt akkoriban, amikor ez így alakult. Illetve mai napig vannak, csak próbálom kicsit másképp a dolgokat. És látott hisztis p*csának, üvöltő majomnak, mindenfélének, és ő azt mondta, hogy ilyen emberrel nem tud lenni, mert elsősorban ez érdekli, hogy milyennek lát a viselkedésem miatt, aztán jöhet a testem.
2017. júl. 12. 08:53
 3/6 Lassmich Ruhe ***** válasza:

Tehát úgy állítja be hogy emberileg csalódott benned. És ezek után ezt a kapcsolatot fent akarjátok tartani egyáltalán? Én is sokfélének láttam a feleségem, ő is engem sokfélének, mégis 20 év után is imádjuk egymást. Sosem volt olyan hogy ne akartam volna összebújni vele azért mert pár napja teszem azt hisztis volt.

Ez így nem túl működőképes szerintem.

37F

2017. júl. 12. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak ha csinálod, akkor kapsz rá az ízére megint. Próbálj kezdeményezni.
2017. júl. 12. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:
legyél mással, erre nincs más megoldás
2017. júl. 12. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Majd találsz valakit, aki megmozgat, akivel működik a kémia és visszaáll minden ... sőt a nők olyankor szokták pótolni az elvesztegetetteket is :-D
2017. júl. 12. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!