Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levagytok tiltva az exeiteknél?
Két barátnőm volt ez idáig.
Mind a kétszer én lettem dobva.
Én egyiknél sem akartam szakítani, és hónapokig küzdöttem .
Mind a kettő besokalt, és letiltott...
Mindenhonnan...
Nagyon szánalmasnak érzem magam e miatt.
27/F
"Mind a kétszer én lettem dobva.
Én egyiknél sem akartam szakítani, és hónapokig küzdöttem. Mind a kettő besokalt, és letiltott..."
Mert ez csak a ti fejetekben romantikus és hősies kiállás, de az esetek 99%-ban igazából kéretlen zaklatás és az akaratuk figyelmen kívül hagyása. NE. Mindenkinek jogában áll meghúzni a határait és joggal várja, hogy békén hagyd, ha arra kér.
13-as vagyok.
Miért pontoztatok le? :)
1 éves kapcsolat után mire munkából hazamentem összepakolt, és elment, majd letiltott mindenhonnan (ez volt a szakítás), mai napig nem tudtam meg, mi volt a baj, mert ugyan csendes introvertált típusok vagyunk, de remekül elvoltunk... fura, majd személyesen csak mond valamit :)
16) Nem ismerlek és nem tudhatom, de az "összepakol és elhúz, amíg a másik dolgozik, majd mindenhol tilt és többé nem elérhető" modus operandi 99%-ban a bántalmazó kapcsolatokból menekülők sajátja.
Nyilván valami oka volt, pláne a mindenhonnan tiltásnak. Egészen biztosra veszem, hogy NEM akarja, hogy élőben felkeresd.
Nem vagyok, nem keresem egyiküket sem.
Aki velem szakított, elfogadtam hogy nem kellek neki.
Ez nem azt jelenti hogy még ne járna a fejemben, vagy ne esne rosszul hogy ki lettem dobva mint egy megunt játék.
El kell fogadni, hagyni hogy éljen nélküled és szeressen mást.
Az élet nem egy film, csak rosszabbá teszed a helyzetet ha még tepersz utána, hagyni kell elmenni, ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!