Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A pasiknak milyen technikájuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak milyen technikájuk van arra, hogy online leépitsenek egy csajt? Minden esetben tiltás a vége? Miből tudom azt, hogy csak picit sok vagyok épp neki de nem akar leépiteni? Azt mondta, szól majd, ha ne irjak.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán nem ír vissza. Például.
tegnapelőtt 09:13
 2/14 A kérdező kommentje:
1# és mennyi az az idő, amikor ezt már leépítésnek vehetem?
tegnapelőtt 09:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy hét volt a választó vonal. 3x írtam kb, nem válaszolt, de fent volt úgyhogy off. Töröltem.
tegnapelőtt 09:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ, rendszeresen fent szokott lenni? Most ha pl dolgozik vagy tanul és akkor nem ír, az érthető vagy ha programja van. De ha amblokk mindig későn válaszol órák elteltével és fent van, akkor ennyi. Meg az sem mindegy ad 1-2 szavas választ vagy rendesen kifejti a dolgokat
tegnapelőtt 10:12
 5/14 A kérdező kommentje:
4# nem látni az elérhetőségét, mindig nehezen irt, keveset, de most még annyit se. Meg mindig irt, ha mondta, hogy ir, most is mondta, de nem ir
tegnapelőtt 10:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor off. Ne pazarold az idődet
tegnapelőtt 11:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, őt nem étdekled már. Engedd el. Sajnos ez ilyen.
tegnapelőtt 11:50
 8/14 A kérdező kommentje:
És mikor tiltanak le?
tegnapelőtt 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, az 5-ös válaszod pl eléggé jelzésértékű, hogy téged ez a pasi látványosan koptat. Letiltani meg nem fog, hacsak kellemetlenkedni nem kezdesz neki, vagy szidalmazni, becsmérelni, az egóját csesztetni, és hasonlók. Mert végül is őt nem zavarja ez az egész, nyilván neked rossz ami van. És úgy van vele ha mondjuk felajánlkozol potya szexre, akkor annak talán nem akarna az elrontója lenni.

Tehát igazából te szenvedsz a méltatlan helyzeten, neked kell őt elengedned vagy leépítened/tiltanod végül.

tegnapelőtt 16:36
 10/14 anonim ***** válasza:
#8 Ez nincs törvénybe foglalva, hogy kötelezően lefog tiltani. Meg miért akarod ezt elérni? Írjál neki párszor, előbb utóbb majd megunja és inkább letilt. Miért olyan férfiakkal beszélgetsz akik nem képesek 1-2 mondatnál/szónál többet írni neked? Nem egyértelmű a helyzet?
tegnap 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!