Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a volt parom letiltott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a volt parom letiltott mindenhol annak még lehet valami hogy fel oldja a tiltás vagy ennyire nem jelentett neki semmit a 7 év ami közöttünk volt mert most ez nekem rosszul esett?

Figyelt kérdés
júl. 11. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért tiltott, mert könnyebb így túllépnie. Ez viszont azt jelenti, hogy már nem akar tőled semmit. Hosszú idő lesz, de ezt el kell fogadnod, ha valaha is igazán szeretted és tisztelted.
júl. 11. 22:54
 2/9 A kérdező kommentje:
De hamar túl lépett ezen az egészen mert már más valakije van akivel megcsalt
júl. 11. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Szakítottatok, semmi közötök már egymáshoz. Ő már túllépett rajtad, te is lépj túl rajta. Mi esett rosszul? Együtt se vagytok, akkor meg mit sértődsz be azon, hogy letiltott?
júl. 11. 22:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk azon hogy engem letilt de a legelső barátnője pl meg mindig fent van neki engem mg így letilt meg én igazán szerettem nem úgy mint ahogy ő engem
júl. 11. 23:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy ilyen lesz hozzám meg az a 7 év se jelentett neki semmit se
júl. 11. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem már érteni, hogy miért tiltott le.
júl. 11. 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Töröld le azt az accot és akkor máris nem vagy letiltva, probléma megoldva. Szívesen.
júl. 11. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan azokat tiltja le akik nyomulnának. Valszeg a legelső bnője meg lesz.rja. így nincs miért letiltania.
júl. 11. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért kellene feloldania? Nyilván okkal tiltott le.

Én pl azokat tiltom, akik idióták, képtelenek a szép szóból érteni, és zaklatnak szakítás után is.

Eddig kétszer volt rá szükség, és eszem ágából nincs feloldani az ilyeneket.

júl. 12. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!