Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok helyesen tettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok helyesen tettem ? Túl reagáltam ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Kb 1 hónapja szakítottak velem amit elfogadtam emiatt igyekszek feldolgozni azt. Egyik nap exem megkeresett hogy nála hagytam egy apró tárgyamat. Mondtam neki hogy kidobhatja, amire azt válaszolta nem dobja ki majd odaadja ( számomra jelentéktelen, pótolható amiatt mondtam hogy kidobhatja). Itt lezárult a beszélgetés a részemről mert ráhagytam hogyan tervezi akkor amit szeretne. Közbe üzenetben felköszönt később pár nap múlva. Két hét várakozás után úgy döntöttem hogy ráírok mert azóta semmi nem történt ezzel kapcsolatban és kíváncsi vagyok miért keresett meg ezzel, mert nekem inkább ürügy volt ez hogy kommunikáljon velem. Megkérdeztem hogy tervez e valamit vele vagy tárgytalan már a dolog visszaadása. Erre annyit válaszolt hogy nem tudja mikor adja oda mert nem tud fixet mondani. Utána elkezdtem kérdezni melyik nap szabad, akkor ott melyik jobb neki és mikor jó stb. Ezekre rövid pár szavas válaszokat adott hogy mindegy ,nem tudja, nem fix. Itt már rákérdeztem hogy ezen kívül akar e valami mást is mert nem értem minek keresett meg akkor ezzel. Ekkor visszakérdezett " miért, te szeretnél valamit ? " . Erre a kérdésre nem reagáltam inkább. Eddigre egy napot sikerült megbeszélni , annyit kértem tőle döntse el mikor hol jó neki odaadni amire megint kitért hogy nem fix. Találka napja előtt este annyit írt hogy nem tudja még, nem jó neki az a nap mégse,, majd megbeszélünk egy másik napot.

Ne értsetek félre nekem nem a tárgy a fontos csak a célja volt az meg valahol megtudjam mit tervez ezzel mert hiába igyekszek elengedi őt ( valahol hiányzik) , elfogadtam hogy szakított. De valahol szerettem volna vele normálisam beszélni vagy esetleg látni mert békésen váltunk el, minden más dolgot már lerendeztünk egymással. Csak ugye még hiányzik meg reményt keltett bennem hogy hátha megbánta stb ( naiv lelkem) . Elvállásunkor megbeszéltük azt is hogy kereshetjük egymást , közzösségi médián ismerősök maradunk ( ezzel az ötlettel ő állt elő , meg szerette volna jobban mint én ) . Viszont ez a beszélgetés után meg hogy ennyire , nem is akar próbálkozni bármivel is rosszul esett meg igazából oda jutottam mit előtte két héttel. Mert nekem az van a fejembe hogy ha zavarja letudta volna,kidobja ahogy kértem, odaadja mással bármi ha látni nem akar. Kérdésemre meg nem kérdéssel válaszolt volna hanem bocs nem , semmit csak ezt odaadni azt csá ,nem akarok semmit tőled. Meg lehet ezeket írni is . Mivel nem jutottam vele semmire és azt láttam hogy semmit nem lehet vele megbeszélni így inkább letiltottam mindenhonnan mert csak bántott ezzel mert valahol reményt keltett bennem ez. Azóta hogy letiltottam sokkal jobban haladok az elengedésbe de néha bánt a dolog meg kétségem van hogy helyesen tettem e mégis csak . Kíváncsi lennék Ti hogyan látjátok ezt a szituáciot és hogy szerintetek helyes volt e a reakcióm erre. Köszi a válaszaitokat.

ma 05:53
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem igen, helyesen tetted. De ne öld fel ahonnan letiltották mert rád fog írni és újból össze fog zavarni. Valószínű nem úgy jöttek össze a dolgai ahogy ő gondolta szakítás után. Ne hagyd hogy szorakozzon veled, mert azt akarja. Idővel múlni fog az iránta érzett szeretet szerelem. Ő meg legyen ott ahol van.
ma 06:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor keress, ha biztosan tudod, mikor és hol jó neked, hogy visszaadd! - ezzel kellett volna előrukkolni, nem pedig itt játszmázni, így máris kevesebb a galiba.

Nagyon rosszul kezelted/-tétek a helyzetet...

Tipikus egymás mellett elbeszélünk szituáció, tele fondorlatokkal! Ne legyél naiv, és akkor adj magadnak időt feldolgozni az elválást, mert ha ennyire könnyen elgondolkodtál, azt jelenti, hiába beszéled (hazudod) be magadnak, hogy feldolgoztad, sehol nem tartasz még benne.

Gondolkodj hosszabb távon!

ma 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet még talonban akart tartani téged, ha nem úgy alakul a jövőbeli ismerkedése másokkal. Jól tetted hogy letiltottad, eleve ne legyél senkinek ló helyet szamár. Meg ez a dolog csak téged bántott lelkileg, őt ez abszolút nem érdekelte, máskülönben ő is inkább azt javasolta volna, hogy egy ideig ne keressétek egymás társaságát!

Próbáld elfelejteni, majd lesz más később. :)

ma 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól tetted.
ma 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Véletlenül nyomtam rá hogy nem hasznosak a tanácsok . Ellenkezőjét szerettem volna jelölni, bocsánat érte.
ma 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!