Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy letiltott az exem ezért?

Figyelt kérdés

Sok gondolkodás után felkerestem a volt barátnőmet, szinte tiniszerelem volt ami másfél évig tartott. Ez több, mint 10 évvel ezelőtt volt, akkor még 17-20 év körüliek voltunk. Most már jó harmincasok vagyunk. Úgy láttam a facebook profilja alapján, hogy nincs senkije. Ráírtam és igazából először pozitívan reagált, kérdezte, hogy vannak a szüleim, kölcsönösen érdeklődtünk egymás életéről. Végül szóba jöttek a párkapcsolatok is, én elmondtam őszintén, hogy utánunk egy hosszabb kapcsolatom volt es egy rövidebb. Kicsit ledöbbentem, amikor leírta neki több is volt, pár évesek, és volt néhány rövidebb lazább is. Ezeket nem néztem ki belőle, ezt le is írtam neki, hogy azt gondoltam már rég férjhez ment, hiszen gyönyörű nő, de biztos emiatt nehéz neki mert feltételeztem az exei is csak a külseje miatt voltak vele, kihasználták. Ő ezt nem értette jól, ridegebb lett és írta, hogy nem használta ki senki, egyéb probléma miatt nem működtek. Felhoztam neki, hogy más lett, mint rég, akkor nyitottabb volt, olyan kis cuki, most meg sokkal zárkózottabb, szóval biztos nyomot hagytak ezek az exek, illetve tényleg kedvesen megkérdeztem, ha ennyire nem működtek a kapcsolatai miért maradt bennük? Nem nagyon válaszolt, terelt. Ezután én rontottam el egy kicsit mert az egyik kapcsolatáról pár szót írt csak de túl szépeket. Megjegyeztem, hogy ha annyira csodálatos lett volna akkor nem ért volna véget. Írta, hogy az a férfi meghalt. Itt elszégyelltem magam és elnézést kértem. Próbáltam témát váltani és írtam, hogy milyen jó hogy ennyi év után is jól elbeszélgetünk, de nekünk régen is jó kapcsolatunk volt. Nemigen reagált, meg se nézte az üzeneteimet. Bosszantott ezért két napja írtam neki, hogy bunkóság nem válaszolni, meg hogy esetleg megbántottam? Válaszolt, hogy nem bántottam meg csak látja, hogy nincs értelme beszélgetnünk, mert én csak ítélkezem meg okoskodom. Oké erre felhúztam magam és válaszoltam hogy hát ő írta mennyi exe volt és szerintem nagy bajok vannak nála. Erre letiltott. Szerintetek normális dolog ez? Nem zártam ki amúgy az újrakezdés lehetőségét de mintha nem is ugyanaz a nő lenne. Régen egy nagyon kedves cuki visszahúzódó szerény lány volt, most meg szinte durva, túl karakán, határozott, egyenes. Ami igazából nem negatív, csak tőle furcsa. Vagy esetleg durva lettem volna tényleg? Ezért írtam le mindent nektek, hogy külső szemlélőként vajon hogy jön le.

36 F

ma 11:23
A kérdező szavazást indított:
Nem normális, hogy letiltott.
Jogosan tiltott le.
31 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy normális, nemhiába szakított veled és nemhiába tiltott le!
ma 11:26
 2/59 anonim ***** válasza:
100%
A csaj helyébe én is letiltottalak volna. Minek turkàlsz a magánéletében? Mi közöd ahhoz, hogy miért ment szét a pasijaival? Az meg feltette az i-re a pontot amikor írtad neki, hogy baj van vele. Nem, veled van baj. Ne zaklass már így embereket!
ma 11:28
 3/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem várhatod el, hogy valaki 30+os korban ugyanazon a szinten tartson mint 17-20 éves korban.

Az lett volna a furcsa, ha semmit sem változott volna és leragadt volna azon a szinten.

Ennyi év távlatában meg gyakorlatilag egy senki vagy ahhoz, hogy pálcát törj felette és a régi kapcsolatai/kalandjai felett.

Egy régi jó ismerőstől én sem ezt várnám, szóval szerintem igaza van.

ma 11:29
 4/59 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Szerintem rosszul tetted fel a kérdést.

Jogosan tiltott e le?

Igen, mert NEM kötelező senkinek szóba állni azzal akivel nem akar. Teljesen mindegy hogy exekről van szó vagy csak a szomszédról, rokonokról, bárkire vonatkozik.

Ha ő nem akar veled beszélgetni, irkálni akkor letilthat ha ezt magadtól nem veszed észre.

Az még egyenlőre minden ember szabad akarata szerint történik hogy kivel akar beszélgetni és kivel nem. Úgyhogy joga van hozzá.

ma 11:32
 5/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunko meg zarkozott lett, hanem mar nem visel el annyi szart toled, mint korabban, amikor meg “cukibb” volt. Megvedi magat es meghuzta a hatarait.

Egyebkent ja, nagyon bunko modon viselkedtel, ne csodalkozz, hogy letiltott.

ma 11:37
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
Te valami hihetetlenül bunkó és értetlen vagy, kérdező. Nem csodálom, hogy letiltott, bármelyik normális nő ezt tette volna. Kéretlenül sértegeted és ítélkezel, aztán csodálkozol, hogy letilt? Idióta.
ma 11:41
 7/59 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan tiltott le, amiket írtál, hogy írtál... hát... én is tiltottalak volna.

10 év után nem is ismered, változnak az emberek, és neked minden mondatod ítélkező, kioktató, rosszindulatú volt. Már attól mérges lettem, hogy olvastam!

N

ma 11:43
 8/59 A kérdező kommentje:
De mi volt ebben a nagyon bunkó? Ő hozta fel mennyi kapcsolata volt.🤷🏻‍♂️
ma 11:44
 9/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt sok kapcsolata, illetve azért hozta fel, mert ez volt a téma. Te reagáltál feleslegesen ítélkezően.

Te tényleg ennyire analfabéta vagy szociálisan?

ma 11:45
 10/59 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút.

Nem karakán és bunkó hanem felnőtt és önbecsülése van. Emelem a képzeletbeli kalapom előtte. Remélem szemtől szemben sem se áll szóba veled ha netán összefutnátok.

Te vagy egy köcsög akinek nincs szerencséje a nőknél és elő akartad szedni mert olyan beképzelt semmi vagy.

ma 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!