Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy letiltott az exem ezért?

Figyelt kérdés

Sok gondolkodás után felkerestem a volt barátnőmet, szinte tiniszerelem volt ami másfél évig tartott. Ez több, mint 10 évvel ezelőtt volt, akkor még 17-20 év körüliek voltunk. Most már jó harmincasok vagyunk. Úgy láttam a facebook profilja alapján, hogy nincs senkije. Ráírtam és igazából először pozitívan reagált, kérdezte, hogy vannak a szüleim, kölcsönösen érdeklődtünk egymás életéről. Végül szóba jöttek a párkapcsolatok is, én elmondtam őszintén, hogy utánunk egy hosszabb kapcsolatom volt es egy rövidebb. Kicsit ledöbbentem, amikor leírta neki több is volt, pár évesek, és volt néhány rövidebb lazább is. Ezeket nem néztem ki belőle, ezt le is írtam neki, hogy azt gondoltam már rég férjhez ment, hiszen gyönyörű nő, de biztos emiatt nehéz neki mert feltételeztem az exei is csak a külseje miatt voltak vele, kihasználták. Ő ezt nem értette jól, ridegebb lett és írta, hogy nem használta ki senki, egyéb probléma miatt nem működtek. Felhoztam neki, hogy más lett, mint rég, akkor nyitottabb volt, olyan kis cuki, most meg sokkal zárkózottabb, szóval biztos nyomot hagytak ezek az exek, illetve tényleg kedvesen megkérdeztem, ha ennyire nem működtek a kapcsolatai miért maradt bennük? Nem nagyon válaszolt, terelt. Ezután én rontottam el egy kicsit mert az egyik kapcsolatáról pár szót írt csak de túl szépeket. Megjegyeztem, hogy ha annyira csodálatos lett volna akkor nem ért volna véget. Írta, hogy az a férfi meghalt. Itt elszégyelltem magam és elnézést kértem. Próbáltam témát váltani és írtam, hogy milyen jó hogy ennyi év után is jól elbeszélgetünk, de nekünk régen is jó kapcsolatunk volt. Nemigen reagált, meg se nézte az üzeneteimet. Bosszantott ezért két napja írtam neki, hogy bunkóság nem válaszolni, meg hogy esetleg megbántottam? Válaszolt, hogy nem bántottam meg csak látja, hogy nincs értelme beszélgetnünk, mert én csak ítélkezem meg okoskodom. Oké erre felhúztam magam és válaszoltam hogy hát ő írta mennyi exe volt és szerintem nagy bajok vannak nála. Erre letiltott. Szerintetek normális dolog ez? Nem zártam ki amúgy az újrakezdés lehetőségét de mintha nem is ugyanaz a nő lenne. Régen egy nagyon kedves cuki visszahúzódó szerény lány volt, most meg szinte durva, túl karakán, határozott, egyenes. Ami igazából nem negatív, csak tőle furcsa. Vagy esetleg durva lettem volna tényleg? Ezért írtam le mindent nektek, hogy külső szemlélőként vajon hogy jön le.

36 F

nov. 7. 11:23
 71/91 anonim ***** válasza:
100%

#69 Nem, nem a tietek volt a legjobb, hanem szegénynek az, aki meghalt!

Jogosan volt flegma, és még finom is volt!

nov. 8. 10:07
 72/91 anonim ***** válasza:
100%

"Túlzásnak tartom ezeket a válaszokat."

Persze, hogy annak tartod, mert egy beképzelt, önelégült pöts vagy, aki azt hiszi, hogy a fél világ neki akar ugrálni.

Nem, nem volt túlzás egyik sem, sőt, sok hozzászóló pont, hogy nagyon visszafogottan fogalmazott.

"Mi mást kellene reagálni, akikor leírta mennyi próbálkozása volt a kapcsolatainak?"

Miért, mennyi is? Több száz? Az a baj, hogy te megint a saját kis álomvilágodban élsz, ahol azt hiszed, hogy majd mindenki a te talpadat akarja nyalni, és hogy majd az exed 10 éven át neked fogja tartogatni magát.

Amúgy meg semmit nem kellett volna reagálni. Ez csak egy tényadat, esetleg annyit reagálhattál volna, hogy "jól tetted, hogy kerested a neked megfelelő társat".

"Érdekes őt nem tiltotta le?"

Nem, mert ő nem volt egy tahó.

nov. 8. 10:42
 73/91 anonim ***** válasza:
100%

"mivel intelligens és kedves lány volt, meg nagyon szép, biztosan nagyon jó parti lesz és huszonévesen “elkel”,"

Igen. Pont azért, mert intelligens, nem fogja bárkihez hozzákötni az életét.

És tudod, egy intelligens nő pont, hogy nem olyat keres maga mellé, akinek ő csak egy "jó parti".

Apropó: te mióta vagy házas?? Hány gyereked van?

"Ez nem ok nélkül van, ahogy az sem, hogy ennyi ideje szingli."

Pontosan. Az ok pedig az, hogy értelmes társat találni nem könnyű, odáig sok próbálkozás és zsákutca vezet, és egy értelmes nő, ahogy mondtam már, nem fog bárki mellett elköteleződni.

De látom, te nem csak beképzelt és buta vagy, de a párkapcsolati kultúrád, és a szociális intelliegnciád is a béka popója alatt van.

"Mire vár?"

Nem rád, hidd el.

Amúgy meg: mi a frászfene közöd van hozzá?

Az a baj, hogy a magadfajta beképzelt tahó semmiből nem fog tanulni. Nem esett le, hogy azért tiltott le, mert iszonyatosan bunkó a stílusod, szemernyi tisztelet sincs benned, és kereken nulla közöd van az életvezetéséhez? Ő nem a tulajdonod, de még csak kapcsolat sincs köztetek.

"Már anyának kéne lennie"

Ezt nem te fogod megmondani. És nem, nem kellene annak lennie.

Egyébként akkor meg neked mi újság a ygerekeiddel? Mert ez alapján neked már apának kellene lenned.

"mégis olyan mintha magas lóról beszélne"

És ezt te mondod? Ennyire nincs semmi önkritikád? Itt te vagy az, aki a magas lóról beszél, méghozzá nagyon magasról.

"meg lehordott engem is"

Mert tapló voltál.

nov. 8. 11:07
 74/91 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem van már gyerekem."

És akkor miért nem az anyjával foglalkozol? Miért nem a feleségeddel törődsz, miért más nők után futsz? Szánalmas vagy.

nov. 8. 11:10
 75/91 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek anyja jól van, nála van a gyerek. Ő volt a hosszabb kapcsolatom."

Mi az, hogy nála van? És te hol vagy? Ja, hogy te meg felcsináltad, aztán képtelen voltál azt a kapcsolatot megtartani? Nézz már magadra, te beszélsz, közben meg csinálsz egy gyereket, és tojsz az apai kötelességeidre?

nov. 8. 11:17
 76/91 anonim ***** válasza:
100%

"anno régen is ezért szakított mert én állítólag lehúzom."

Mert ez a tény. Egy mérgező személy voltál, és azóta is az vagy. Nagyon égő, hogy nulla személyiségfejlődést tudsz felmutatni, sőt!... Amit te felmutatsz, az nem nulla, hanem negatív.

"Szerintem pont ez az ujjal mutogatás a nárcisztikus vonás, ami benne van, nem pedig bennem."

Te amúgy pszichopata vagy? Mert elég komoly mentális betegségre utaló jeleket mutatsz.

Nagyon durván nárcisztikus vagy, emellett toxikus és manipulatív. Az a nárcisztikus, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ, hogy majd az is, akivel hitványul viselkedett, majd a karjaiba rohan, mihelyett megjelenik a színen. Az a nárcisztikus, aki másoknak, főleg egy neki (már) vadidegennek próbálja megmondani, hogy hogy éljen. (Mert igen, ő neked kb. 20 éve vadidegen.)

"minek ment bele ebbe a sok kapcsolatba?"

Nem ment bele sok kapcsolatba. Látom, a gondolkodás nem az erősséged, de hadd világosítsalak fel: 20 év alatt 10 kapcsolat sehogy nem sok.

De még ha sok lenne, akkor is nulla közöd van hozzá.

Amúgy meg tudod: tapasztalás útján fejlődik az ember.

nov. 8. 11:32
 77/91 anonim ***** válasza:
100%

"Ha annyira fejlődött a sok év alatt, akkor minek ment bele ebbe a sok kapcsolatba?"

Se az apja, se a pszichológusa, se a gyámja nem vagy. Nem kérte, hogy elemezd ki az életét. Örülj, hogy szóba állt veled egyáltalán. Nem tartozik neked az életével, a kapcsolataival, mit miért tesz vagy nem tesz. Attól, hogy 20 éve kapcsolatban voltatok, attól ő csak egy idegen neked. Mit szólnál, ha mások is így viselkednének? Mondjuk a gyerekeid anyja cseverészne az összes exével meg nosztalgiázna a múltbéli szerelmeken?

nov. 8. 12:32
 78/91 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látom át, hogy miért üti egymást a kettő. Miért ne fejlodhetett volna attól függetlenül, hogy sok kapcsolata volt? Azok által is fejlődött.

És attól miért ne lehetne "fejlettebb" úgymond, hogy most szingli?

Csak a fejletlenebb emberek szinglik? Vagy mi? Egyszerűen nem látok logikát a gondolkodásodban. Ami azt jelenti, hogy kicsit sem hasonlítunk, ennek persze örülök.

Arról nem is beszélve, hogy te vagy az, aki felcsináltál egy nőt és most külön élsz tőle és a gyerektől is. Vagy gondolod ezzel eleget tettél férfiúi kotelességeidnek? Elszórtad a magvaid és kész?

Hú, nagyon primitív vagy...

nov. 8. 13:16
 79/91 A kérdező kommentje:

Mint írtam, hosszabb kapcsolatom volt a gyerekem anyjával. Nem voltunk házasok, de nem is “csináltam fel”, előtte egy ideje már együtt voltunk. Közös döntés volt a gyerek. Sajnos mire ovis lett már külön mentünk. Ettől függetlenül részt veszek a fiam életében, nem annyit mint szeretnék mert az exem szülei mondhatni nem voltak egyszerű esetek és nem szívesen találkozunk egymással.

És nem lett volna egyszerűbb leírni, hogy nem akar beszélgetni? Ez a tiltogatás annyira gyerekes…

nov. 8. 22:59
 80/91 anonim ***** válasza:
100%
Ismer annyira, hogy nem hagytad volna annyiban, hogy nem akar veled beszélgetni. Vagy írogattál volna neki, hogy de miért nem, vagy írtál volna neki egy monológot, hogy mekkora sz@r ember. (Valszeg így lett volna, hisz itt pörögsz a témán egy fórumon) nem volt már ehhez kedve, rövidre zárta.
nov. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!