Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy letiltott az exem ezért?

Figyelt kérdés

Sok gondolkodás után felkerestem a volt barátnőmet, szinte tiniszerelem volt ami másfél évig tartott. Ez több, mint 10 évvel ezelőtt volt, akkor még 17-20 év körüliek voltunk. Most már jó harmincasok vagyunk. Úgy láttam a facebook profilja alapján, hogy nincs senkije. Ráírtam és igazából először pozitívan reagált, kérdezte, hogy vannak a szüleim, kölcsönösen érdeklődtünk egymás életéről. Végül szóba jöttek a párkapcsolatok is, én elmondtam őszintén, hogy utánunk egy hosszabb kapcsolatom volt es egy rövidebb. Kicsit ledöbbentem, amikor leírta neki több is volt, pár évesek, és volt néhány rövidebb lazább is. Ezeket nem néztem ki belőle, ezt le is írtam neki, hogy azt gondoltam már rég férjhez ment, hiszen gyönyörű nő, de biztos emiatt nehéz neki mert feltételeztem az exei is csak a külseje miatt voltak vele, kihasználták. Ő ezt nem értette jól, ridegebb lett és írta, hogy nem használta ki senki, egyéb probléma miatt nem működtek. Felhoztam neki, hogy más lett, mint rég, akkor nyitottabb volt, olyan kis cuki, most meg sokkal zárkózottabb, szóval biztos nyomot hagytak ezek az exek, illetve tényleg kedvesen megkérdeztem, ha ennyire nem működtek a kapcsolatai miért maradt bennük? Nem nagyon válaszolt, terelt. Ezután én rontottam el egy kicsit mert az egyik kapcsolatáról pár szót írt csak de túl szépeket. Megjegyeztem, hogy ha annyira csodálatos lett volna akkor nem ért volna véget. Írta, hogy az a férfi meghalt. Itt elszégyelltem magam és elnézést kértem. Próbáltam témát váltani és írtam, hogy milyen jó hogy ennyi év után is jól elbeszélgetünk, de nekünk régen is jó kapcsolatunk volt. Nemigen reagált, meg se nézte az üzeneteimet. Bosszantott ezért két napja írtam neki, hogy bunkóság nem válaszolni, meg hogy esetleg megbántottam? Válaszolt, hogy nem bántottam meg csak látja, hogy nincs értelme beszélgetnünk, mert én csak ítélkezem meg okoskodom. Oké erre felhúztam magam és válaszoltam hogy hát ő írta mennyi exe volt és szerintem nagy bajok vannak nála. Erre letiltott. Szerintetek normális dolog ez? Nem zártam ki amúgy az újrakezdés lehetőségét de mintha nem is ugyanaz a nő lenne. Régen egy nagyon kedves cuki visszahúzódó szerény lány volt, most meg szinte durva, túl karakán, határozott, egyenes. Ami igazából nem negatív, csak tőle furcsa. Vagy esetleg durva lettem volna tényleg? Ezért írtam le mindent nektek, hogy külső szemlélőként vajon hogy jön le.

36 F

ma 11:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Illetve ahogy írtam is, én elnézést kértem amikor megtudtam, hogy az a férfi meghalt! Írtam, hogy próbáltam elterelni a témát, lazább témákra, pl próbáltam vele felidéztetni a szebb pillanatainkat, hátha nosztalgiáznánk kicsit.. de ezt is elterelte, hogy “vannak szép emlékeink, de szerintem ez a legtöbb kapcsolatban így van”. Egyszerűen nem tudott ellágyulni, olyan hideg volt!
ma 13:38
 52/64 anonim ***** válasza:
100%

"próbáltam vele felidéztetni a szebb pillanatainkat, hátha nosztalgiáznánk kicsit.. de ezt is elterelte, hogy “vannak szép emlékeink, de szerintem ez a legtöbb kapcsolatban így van”."

Mert veled ellentétben ő reálisan látja a helyzetet. Érződik, hogy már túl van rajtad és elkönyvelt téged egy szép, de felejthető élménynek. A legtöbb kapcsolat valóban ilyen. Örülj neki, hogy így emlékezik rád vagy még ha nem is egészen ez a véleménye rólad, van annyi tisztelet benne irántad, hogy nem tépi fel a sebeidet. De igenis vájkálsz! Te terelsz és te maszatolsz ezzel a nosztalgia dumával. Mi szükség volt erre???

ma 13:45
 53/64 anonim ***** válasza:
100%

Szidod és elítéled a félrement kapcsolatai miatt, holott neked is van egy ilyen kapcsolatod (csak abból még gyerek is lett... ). Nem érzed, hogy mi itt a probléma?

Eleve, majdnem húsz év telt el a kis tiniszerelmed óta és te szellemileg még mindig ott tartasz? Mégis mit vártál? :D Nem hideg volt, hanem veled ellentétben nem a múltban ragadt le. Hihetetlen, hogy te ennyire értetlen és ostoba vagy.

ma 13:45
 54/64 anonim ***** válasza:
100%
"A gyerek anyja jól van, nála van a gyerek" na látod, pont ezt kerülte el az exed, akire ráírtál. Mennyivel lenne jobb, ha ő is egy elvált nő lenne, akinél nála van a gyerek? Vagy pont ez böki a csőröd? Nem tudod őt ezzel degradálni, lehúzni magadhoz,hogy ő már hova válogat gyerekes anyaként. Az exek számába tudtál beleállni, az meg nem jött be.
ma 13:53
 55/64 A kérdező kommentje:

Érthetetlen számomra ez a “lehúzni magadhoz”, pont ezt írta ő is még mielőtt letiltott és anno régen is ezért szakított mert én állítólag lehúzom.

Szerintem pont ez az ujjal mutogatás a nárcisztikus vonás, ami benne van, nem pedig bennem.

ma 13:58
 56/64 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos, hogy letiltott, egy kötekedő, lenéző, arrogáns tahó vagy.

Olyan szinten kifacsarva látod a világot, hogy most nem is mennék bele minden hülyeségedbe, csak úgy nagy vonalakban.

- Eleve semmi jogod megkritizálni más szerelmi életét. Ilyen meggondolással téged is meg lehetne kritizálni, hogy miért nem vagy már házas?

- Nem mintha gond lenne vele, de neked ugyanúgy volt rövidebb kapcsolatod, szóval ezért kritizálni tipikusan a "bagoly mondja..." esete.

- Szerintem nem egy atomfizika megérteni, hogy egy kapcsolat minősége és tartóssága rengeteg tényezőn múlik. Ha valami nem működik, akkor felesleges még 4-5-10 évig benne maradni, csak azért, hogy elvből elmondhassa, hogy neki hosszú kapcsolata volt. És ahogy mondtam, rengeteg tényezőn múlik egy kapcsolat minősége, és talán a legnagyobb probléma az, hogy előre nem látjuk, hogy a másik hogy fog viselkedni hónapokkal, évekkel később, sőt, még azt sem feltétlenül látjuk előre, hogy valami egyáltalán működni fog-e.

- Nem tudom, hogy konkrétan hány kapcsolata volt, de 10 év az ugye azért megvan, hogy rohadt sok idő? Nem mintha bármi jogod lenne kritizálni azért sem, ha mondjuk egy év alatt lett volna ennyi kapcsolata, de 10 év azért mégis 10 év.

- Mindenkinek saját joga eldönteni, hogy kivel, és milyen kapcsolatot akar. Ha két ember szabad akaratából csak dugni jár össze, abban sincs semmi rossz, és egyedül kettejükre tartozik. Te legfeljebb csak tudomásul veheted, de nulla jogod van kritizálni.

- Semmi közöd más életéhez. Attól, hogy valamikor együtt voltatok, nem lesz ám örökkévaló jogod őt felügyelni és kritizálni. (Sőt, normális körülmények között még kapcsolatban is csak bizonyos dolgokban illendő a másikról véleményt alkotni, kvázi idegenként meg abszolút nulla.)

- Azt sem egy atomfizika belátni, hogy egy kapcsolat nem a külsőtől lesz jó, sőt, egyébként az előnyös külsejűeknek még nehezebb is normális kapcsolatot összehozni. Mert lehet, hogy többen akarják megszerezni, de több is az, amelyik alkalmatlan kapcsolatra.

- És nem, attól, mert valaki jól néz ki, nem csak megfarkalni, és kihasználni akarják.

- Te, aki 10 évig feléje sem néztél, ne akard már jobban tudni, hogy neki milyenek voltak a kapcsolatai!

- Attól, hogy veled, egy kukacoskodó, kötekedő, beképzelt taggal nem fog jópofizni, az még nem azt jelenti, hogy mogorva lett, és nem is azt jelenti, hogy sérült a párkapcsolataiban. Tudod, egyetlen normális ember sem szeret jópofizni azzal, aki folyamatosan becsmérli, inzultálja, kritizálja.

- Szintén nem egy atomfizika megérteni, de attól, hogy valami X idő után befuccsol, nem jelenti azt, hogy kezdettől fogva pocsék volt. Az pedig, hogy több kapcsolata is volt, pont azt jelenti, hogy amikor már működésképtelenné vált, akkor NEM maradt bennük.

- Szintén ide kapcsolódóan: attól, hogy valami egyszer véget ért, még lehetett nagyon szép. Vagy neked az összes eddigi kapcsolatod egy posványos nagy nulla volt? Hiszen véget értek... És akkor te miért is maradtál bennük?

- Joga van megtagadni a válaszadást, főleg, ha az zaklató, becsmélrlő, bunkó hangvételű. Senki sem köteles nyalizni egy inzultáló majomnak.

- Neked pedig semmi jogod lebunkózni őt. Ehelyett inkább nézz magadba, mert az arcod nagyon nagy lett, ami meg mögötte vab, az nagyon kicsi.

- A hülye is látja, hogy nem beszélgettetek el jól. A jó beszégletés nem abból áll, hogy te lépten-nyomon keresed, hogy mibe köss bele.

- És tök igaza volt, nagyon jól látta, hogy téged csak az vezérel, hogy kötekedj.

- És igen, maximálisan jogos, hogy letiltott, teljesen jól tette.

- Újrakezdeni meg semmi értelme egy olyannal (veled), akiben a minimális tisztelet sincs meg. Egy értelmes nő sem vágyik egy tahóra, aki már az első beszélgetéskor is csak azt nézi, hogy hogy tudná a másikat leépíteni.

- Minden bizonnyal most is aranyos és cuki, csak nem azzal, aki egy suttyó.

- 36 évesen meg mélységesen elszégyellhetnéd magad, ha csak ennyire futja agyilag, és érzelmi intelligenciát tekintve.

ma 14:07
 57/64 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg szerintem elég sokat elmond, hogy hogy áll a szavazás...
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Húsz év alatt ezek szerint semmivel se lettél jobb vagy érettebb ember. Lám, ő is elhagyott húsz éve és a gyermekeid anyja sincs már melletted. Nem véletlen.

Te mutogattál ujjal, te ítélted el a semmiért és te játszottál pszichológust, mintha bármit is tudnál róla. Aztán van pofád őt beállítani rossz embernek...

59/64 anonim ***** válasza:
100%

Buta volt a csaj...előbb tiktani kellett volna vagy elküldeni téged a pcsba.

Őt te már marhára nem érdekled és semmi közöd az eletéhez...te kezdted a témát meg a beszólogatást.

N 32

ma 15:02
 60/64 A kérdező kommentje:
Ha annyira fejlődött a sok év alatt, akkor minek ment bele ebbe a sok kapcsolatba? 🤷🏻‍♂️ Miért most szingliskedik, miért nem korábban?
ma 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!