Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy letiltott az exem ezért?
Sok gondolkodás után felkerestem a volt barátnőmet, szinte tiniszerelem volt ami másfél évig tartott. Ez több, mint 10 évvel ezelőtt volt, akkor még 17-20 év körüliek voltunk. Most már jó harmincasok vagyunk. Úgy láttam a facebook profilja alapján, hogy nincs senkije. Ráírtam és igazából először pozitívan reagált, kérdezte, hogy vannak a szüleim, kölcsönösen érdeklődtünk egymás életéről. Végül szóba jöttek a párkapcsolatok is, én elmondtam őszintén, hogy utánunk egy hosszabb kapcsolatom volt es egy rövidebb. Kicsit ledöbbentem, amikor leírta neki több is volt, pár évesek, és volt néhány rövidebb lazább is. Ezeket nem néztem ki belőle, ezt le is írtam neki, hogy azt gondoltam már rég férjhez ment, hiszen gyönyörű nő, de biztos emiatt nehéz neki mert feltételeztem az exei is csak a külseje miatt voltak vele, kihasználták. Ő ezt nem értette jól, ridegebb lett és írta, hogy nem használta ki senki, egyéb probléma miatt nem működtek. Felhoztam neki, hogy más lett, mint rég, akkor nyitottabb volt, olyan kis cuki, most meg sokkal zárkózottabb, szóval biztos nyomot hagytak ezek az exek, illetve tényleg kedvesen megkérdeztem, ha ennyire nem működtek a kapcsolatai miért maradt bennük? Nem nagyon válaszolt, terelt. Ezután én rontottam el egy kicsit mert az egyik kapcsolatáról pár szót írt csak de túl szépeket. Megjegyeztem, hogy ha annyira csodálatos lett volna akkor nem ért volna véget. Írta, hogy az a férfi meghalt. Itt elszégyelltem magam és elnézést kértem. Próbáltam témát váltani és írtam, hogy milyen jó hogy ennyi év után is jól elbeszélgetünk, de nekünk régen is jó kapcsolatunk volt. Nemigen reagált, meg se nézte az üzeneteimet. Bosszantott ezért két napja írtam neki, hogy bunkóság nem válaszolni, meg hogy esetleg megbántottam? Válaszolt, hogy nem bántottam meg csak látja, hogy nincs értelme beszélgetnünk, mert én csak ítélkezem meg okoskodom. Oké erre felhúztam magam és válaszoltam hogy hát ő írta mennyi exe volt és szerintem nagy bajok vannak nála. Erre letiltott. Szerintetek normális dolog ez? Nem zártam ki amúgy az újrakezdés lehetőségét de mintha nem is ugyanaz a nő lenne. Régen egy nagyon kedves cuki visszahúzódó szerény lány volt, most meg szinte durva, túl karakán, határozott, egyenes. Ami igazából nem negatív, csak tőle furcsa. Vagy esetleg durva lettem volna tényleg? Ezért írtam le mindent nektek, hogy külső szemlélőként vajon hogy jön le.
36 F
„Válaszolt, hogy nem bántottam meg csak látja, hogy nincs értelme beszélgetnünk, mert én csak ítélkezem meg okoskodom.”
Maximálisan igaza van az exnek. Te még mindig a múltban élsz, holott már rég nem vagytok olyan nexusban, hogy mélyebben beleártsd magad a magánügyeibe, és kéretlenül osztogass tanácsot és véleményt. És elég erőszakosan, sértőn toltad a meglátásaidat. Nem, azért, mert valakivel szóba kerül xy téma, még nem jelenti azt, hogy részletesen kifaggathatod és kioktathatod! Tudod, ezt amúgy egy szociálisan fejlett ember szinte mindig érzi, mennyi fér bele az adott személynél, te sajnos nem tartozol ezek közé, és még a számtalan jelzést, szólást se fogod, hogy vissza kéne venni erősen.
A változáson meg nem tudom, miért csodálkozol. Rég volt, ráadásul akkor még mindketten tinik voltatok inkább, azaz, erősen alakulóban lévő személyiségek. Mindenki változik, ki többet, ki kevesebbet.
Ja, és gondolom, ha mondjuk egy haver mondaná, hogy laza kapcsolata van/volt, azon nem hüledeznél, bezzeg egy nő esetén kész erkölcsi fertő:-)
23
Buta nőket tudott akik észhez tértek és leléptek. Azt hitte, hogy ez az ex majd mindjárt felgyullad tőle és már teszi is szét. Annyira beképzelt 🐒. De kapott egy kis ébresztőt. 🤣
Nemrég volt egy kérdés, ahol pont ez volt, hogy a pasi írta a nőnek, hogy "ezt nem néztem volna ki belőled". Ezeket a fajta pasikat (néha nők is csinálják, csak más miatt) annyira gyűlölöm.
"Kicsit ledöbbentem, amikor leírta neki több is volt, pár évesek, és volt néhány rövidebb lazább is. Ezeket nem néztem ki belőle, ezt le is írtam neki, hogy azt gondoltam már rég férjhez ment"
Ez a ledöbbenés annyira gáz. Azt hitted, búra alatt él? Nem éli az életét? És persze te az vagy, akinek meg kell osztania a kis agyfingjait a másikkal. Mert úgy érzed, helyre kell raknod. "Neked férjes asszonynak kéne lenned."
"Felhoztam neki, hogy más lett, mint rég, akkor nyitottabb volt, olyan kis cuki, most meg sokkal zárkózottabb, szóval biztos nyomot hagytak ezek az exek"
Más lett, mint rég - nem tudod manipulálni.
Biztos nyomot hagytak az exek - ezt nagyon utálom. Tudod, hány faszi ír itt is privátot a semmiből, akiknek ha nem írsz vigyori emojit, nekiállnak elemezni, hogy milyen férfi milyen bajt okozott nálam. (Mert nyilván egy nőnek más gondja nem lehet, csak a pasik.)
Annyira undorító. Aki magára ismert, fejezze ezt be.
Túlzásnak tartom ezeket a válaszokat.
Mi mást kellene reagálni, akikor leírta mennyi próbálkozása volt a kapcsolatainak?
“Exekkel eleve nem tartunk kapcsolatot”
Azt el is felejtettem írni, hogy amikor kérdeztem meglepődött-e, hogy ráírtam (ekkor még nem volt feszült), írta hogy kicsit igen de egy másik exével is néha-néha beszél. Érdekes őt nem tiltotta le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!