Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Levagytok tiltva az exeiteknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levagytok tiltva az exeiteknél?

Figyelt kérdés

Két barátnőm volt ez idáig.

Mind a kétszer én lettem dobva.

Én egyiknél sem akartam szakítani, és hónapokig küzdöttem .

Mind a kettő besokalt, és letiltott...

Mindenhonnan...

Nagyon szánalmasnak érzem magam e miatt.

27/F

2022. febr. 28. 12:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, mivel én tiltottam le mindegyiket. Sőt a viszonzatlan szerelmemet is, hogy ne fájdítsam a szívem. Így könnyebb továbblépni. 39,5N
2022. febr. 28. 12:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez a hekyzet

F

2022. febr. 28. 12:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem letiltott, majd úgy 2 év múlva feltűnt,hogy feloldott :D fogalmam sincs mi célból.
2022. febr. 28. 12:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, nem kerestem rájuk, nem nézegettem őket szakítás után. Egy exet én tiltottam le, sokáig zaklatott szakítás után szóval nem volt más választásom. Mondjuk azt sose értettem, hogy ilyenkor valaki miért oldja fel az illetőt évekkel később, nekem eszembe se jutna.
2022. febr. 28. 12:30
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Az tiltott csak le aki megcsalt. És még ő hordott el engem mimdenféle r.bancnak és rossz hírem terjesztették a haverjaival egyutt minden körben.

Birom amikor a megcsalónak nagy az arca.

És belé voltam én naivan szerelmes, hű és hozzá is mentem volna.

2022. febr. 28. 12:36
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egy van letiltva, ő is zaklatás miatt. Amúgy nem szokásom sem törölni, sem tiltani, csak ha jó okom van rá.

Néha egy-egyre ránézek hogyan alakult az élete, de ennyi.

2022. febr. 28. 12:40
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Tiltottam már le az exem, mert nem bírta elfogadni a szakítás tényét.
2022. febr. 28. 13:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik semmilyen közösségi oldalon nincs fent, így le sem tudott tiltani, a többieket nem tiltottam le és ők sem engem. Néha kíváncsiságból rájuk nézek, de semmi több, puszta érdeklődés, hogy mi a helyzet velük.
2022. febr. 28. 15:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Első barátom engem dobott ki, azonnal le is tiltott. Majd 2 év múlva feloldott, és jött kuncsorogni, hogy még mindig szeret. Már másik kapcsolatban voltam akkor.

Én 5 év után szakítottam, nem tiltottam le, és ő sem engem.Mondjuk ő sosem volt egy nagy Facebookos. Már nem beszélünk.

2022. febr. 28. 15:29
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mind a kettő besokalt, és letiltott...

Mindenhonnan...

Nagyon szánalmasnak érzem magam e miatt."

Ez egy minta, a második után jó, ha felismered és tudsz törekedni arra, hogy ne ismételd tovább a következőknél. Ha segít, olvasd vissza az üzeneteidet, hátha sok idő távlatából jobban fogod látni, mivel voltál túl sok. De alapvetően azt értsd meg, hogy a nem az nemet jelent és ha szakítanak veled, akkor el kell engedni őket és tiszteletben tartani a döntésüket. Live and learn.

2022. febr. 28. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!