Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levagytok tiltva az exeiteknél?
Két barátnőm volt ez idáig.
Mind a kétszer én lettem dobva.
Én egyiknél sem akartam szakítani, és hónapokig küzdöttem .
Mind a kettő besokalt, és letiltott...
Mindenhonnan...
Nagyon szánalmasnak érzem magam e miatt.
27/F
Az tiltott csak le aki megcsalt. És még ő hordott el engem mimdenféle r.bancnak és rossz hírem terjesztették a haverjaival egyutt minden körben.
Birom amikor a megcsalónak nagy az arca.
És belé voltam én naivan szerelmes, hű és hozzá is mentem volna.
Egyetlen egy van letiltva, ő is zaklatás miatt. Amúgy nem szokásom sem törölni, sem tiltani, csak ha jó okom van rá.
Néha egy-egyre ránézek hogyan alakult az élete, de ennyi.
Első barátom engem dobott ki, azonnal le is tiltott. Majd 2 év múlva feloldott, és jött kuncsorogni, hogy még mindig szeret. Már másik kapcsolatban voltam akkor.
Én 5 év után szakítottam, nem tiltottam le, és ő sem engem.Mondjuk ő sosem volt egy nagy Facebookos. Már nem beszélünk.
"Mind a kettő besokalt, és letiltott...
Mindenhonnan...
Nagyon szánalmasnak érzem magam e miatt."
Ez egy minta, a második után jó, ha felismered és tudsz törekedni arra, hogy ne ismételd tovább a következőknél. Ha segít, olvasd vissza az üzeneteidet, hátha sok idő távlatából jobban fogod látni, mivel voltál túl sok. De alapvetően azt értsd meg, hogy a nem az nemet jelent és ha szakítanak veled, akkor el kell engedni őket és tiszteletben tartani a döntésüket. Live and learn.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!