Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe belemennétek? Visszaszerezhetem így?
Figyelt kérdés
Tudom, nem szép, de exemmel szakítottunk, mert eléggé megromlott a kapcsolat. Én összejöttem mással, de pár hónap alatt rájöttem, hogy mégis az exem szeretem. Írtam neki, azt mondta, nincs senkije, hiányzom neki, de már nem tudna bízni bennem. Arra gondoltam, felajánlom neki, hogy csak szexre járjunk össze, és ezzel szép lassan visszacsábítom. Ez működhet? én 29 n, ő 31 f2022. febr. 24. 19:56
11/13 anonim válasza:
Nyugi, ebből az lesz, hogy ő jól kiéli magát veled, majd talál egy csajt, akivel összejön, te meg ott maradsz egyedül.
12/13 anonim válasza:
A szex miatt visszamegy, közben keres mást.Aztán lelép.
13/13 anonim válasza:
Milyen kapcsolatok ezek, ahol felmerülnek ilyenek amúgy?
Nemcsak magamat, a másikat sem aláznám meg ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!