Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszaszerezhetem még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaszerezhetem még?

Figyelt kérdés

Pár hete mentünk szét, öt éves kapcsolat után. Mégpedig azért, mert az ő családja gerjesztette a feszültséget otthon náluk.

A szakítási előtti este meg közös nyaralást terveztünk és azt mondta szeret. Másnap összevesztem a családjával (egy egyébként nem vermes komolyságú dolog miatt ) mire azt mondta neki ez így nem megy, nem akar a családjával feszkoba lenni és legyen vége.

Hiába haragszom is rá, akarom hinni, hogy van még esély újrakezdeni.

Azóta egyszer kerestem, de akkor elutasító volt és azt mondta ne keressem egy ideig.

Szerintetek lehet még visszaút? Ha igen hogyan?

2020. szept. 12. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem. Meg a szakítás nem jön hirtelen felindulásból, ez csak az utolsó csepp lehetett a pohárban.
2020. szept. 12. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Áhh, gondolom ő a nő. Felesleges. Még 50évesen is az anyja seggében lesz. Örülj, hogy megszabadutál tőle.
2020. szept. 12. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor lebomlanak a szerelemért felelős hormonok, és elillan a rózsaszín köd, előtűnnek a hibák. Egy ideig tolerálja a partner, aztán már nem. És olyankor a legtriviálisabb ok is elég a szakításhoz. 40 éve olvastam egy felmérést az öt leggyakoribb válóokról. Az első az volt, hogy merre tekeredjen le a WC papír.

Érted? Ez nem a családjáról, hanem rólatok szól.

2020. szept. 12. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi tortent azota?
2020. dec. 23. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!