Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe belemennétek? Visszaszerezhetem így?
Figyelt kérdés
Tudom, nem szép, de exemmel szakítottunk, mert eléggé megromlott a kapcsolat. Én összejöttem mással, de pár hónap alatt rájöttem, hogy mégis az exem szeretem. Írtam neki, azt mondta, nincs senkije, hiányzom neki, de már nem tudna bízni bennem. Arra gondoltam, felajánlom neki, hogy csak szexre járjunk össze, és ezzel szép lassan visszacsábítom. Ez működhet? én 29 n, ő 31 f2022. febr. 24. 19:56
1/13 anonim válasza:
Ha 16 éves lennél, akkor is gyerekesnek tartanálak, de közel 30 évesen, még jobban annak tartalak.
2/13 anonim válasza:
Ne alázd meg magad. Ne menj vissza szolgálnak oda, ahol királynő voltál. Hívd el beszelgetni, úgy talán
3/13 anonim válasza:
Szerintem ez így szánalmas. Inkább szánjatok rá időt, és beszéljétek meg alaposan
4/13 anonim válasza:
Ha csak úgy megkapja az egyetlen dolgot, amire még jó vagy neki, akkor miért jönne veled össze? 29 évesen ennyi ésszel szabadlábon :D
5/13 anonim válasza:
"ennyi ésszel szabadlábon"
Rég hallottam már ezt a mondatot. Annak idején egy általános iskolai évfolyamtársam mondta ezt többször, ha jól emlékszem. De az már több, mint 10 éve volt.
6/13 anonim válasza:
Simán belemehet, de ettől az életben nem szerzed vissza. Az meg külön érdekelne, hogy ha eleve megromlott a kapcsolat, akkor miért őt akarod? Nagy úr a megszokás, de feleslegesen ne szivassátok egymást.
7/13 anonim válasza:
Nem fog működni, mert ha megcsalod a jelenlegi párod, akkor aztán végképp nem fog benned bízni. Meg hát amúgy is, ha a bizalom elveszett ezen a módon nem is lesz meg.
8/13 anonim válasza:
Peeersze hogy jóötlet 🤢🤦
Véletlenül se válaszd az egyenes utat
9/13 anonim válasza:
Oltári kellemetlen. Sosem szégyenítenem meg magam ilyesmivel.
10/13 Noren1989 válasza:
Nem. A siker esélye elenyésző, maga a gondolat meg a faszsàg/megalàzó hatàràn mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!