Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a leg roszabb szakítós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leg roszabb szakítós élményed?

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Egy év kapcsolat után kitettem a lányt. Nagyon kisajátított már, saját magamra nem volt időm, a hobbimról halvány emlékeim voltak csak és nőtt bennem a feszültség. Ketrecben éreztem magam. Önállóan képtelen volt elfoglalni magát. Mivel éppen hajléktalan lett, amikor megismertem, nagyon nehéz volt megszabadulni tőle, lakást akartam bérelni neki. Végül talált helyet ismerősénél. Utána kb 2 évig magam alatt voltam. Elküldtem azt, aki éjjel-nappal mániákusan szeret. Nem csak vele szakítottam, de úgy a kapcsolatokkal általánosságban. Szembesültem azzal, hogy nekem nem fér bele a munka és hobbi, tudományos érdeklődés mellett egy párkapcsolat, és mekkora ny0m0rék vagyok emiatt. kb 15 éve nem volt senkim. A szex még hiányzik (néha), de társaság az nem. Alig várom, hogy a gondolataimmal lehessek egy fallal körülvett helyen, ahol nem kell illendőségből csevegni emberekkel. F42
2022. febr. 24. 04:48
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Azta,de durva storik!Őszíntén,szívből remélem,h mindannyian talpra tudtok állni egy megalázó kapcsolat után,és találtok normális párt magatoknak-már akinek van erre igénye!Én nem szolgálhatok hál istennek ilyen durva storikkal,mert előbb utóbb mindenkit megunok,és ha nem veszi az illető a lapot,teszek róla,h magától lelépjen,mert nem bírom a drámát.Olyan vagyok csajban,mint itt a11es pasi,bár az én életem eléggé ellentmondásos,mert imádok bulizni,de ahhoz nem kell nekem társaság.Elég nekem a munkahelyen az emberek közelsége,de ha hazamegyek nincs kedvem üres fecsegéshez,viszont otthon vár4tüneményes cica,akiket mindennél jobban imádok!:)A másik,amiért nem hiányzik az életemből senki,h durván sorozatfüggő vagyok:élek halok a jó horror és thriller filmekért/sorozatokért,és imádom ezeket egyedül nézni,még moziban is!:)
2022. márc. 7. 18:04
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Az én kapcsolatom.alapból rosszul kezdődött, mert a pasi 1,5 évig nem vállalr engem fel, dugdosta a cuccaimat a gyerekei elől, és folyamatosan az exfeleségéről beszélt.

Aztan a következő 1,5 évben probált normális barátnőként kezelni avagy felvállt. De ugyanakkor elnyomott. Mindig azt kellett csinálni amit ő vagy a gyereki akartak, ha én nekem.más tervem volt akkor már jött az érzelmi zsarolás, h mi nem illünk össze..

Aztán én elköltöztem, azzal az indokkal, h tartsunk szünetet de végül ő dobott ki ráadásul SMS-ben!!!!

Sms-ben , miközben mielőtt elköltöztem, azt mondta szeret

2022. márc. 13. 22:34
 14/17 moozygoo ***** válasza:
100%

Életem szerelme volt, voltak gondok de nem olyan ami idővel nem oldódott volna meg. Gyakran mondta hogy ez az igaz szerelem, meg hogy majd öregen is együtt leszünk-e ?, én vagyok a tökéletes neki.

Egyszer azt mondta tartsunk szünetet, azon a napon aztán veszekedtünk is, soha nem ordibáltam vele vagy beszéltem vele csúnyán, de ott este már akkor nekem is elegem volt, erősebb hangon mondtam hogy tudja mit, igaza van, szakítsunk.

Erre megszeppent és mondta hogy nem akar, csak szünetet.

Este az ágyban még hozzám bújt, nem szex, csak olyan érzelmesen, meg néztünk még pár jó hangulatú béna videót.

Aztán reggel összepakolta és hazamentem.

Utána nem igazán beszéltünk.

Igazából nála a szünet szakítást jelentett, csak nem volt gerince kimondani.

Később én voltam aki megpróbálta felvenni a kapcsolatot vele, egyszer randizni is elmentünk, a végén ő ragaszkodott hozzá hogy puszit ad, azt hittem ez jó jel.

Másnap pedzegettem hogy találkozzunk még, aztán mondta hogy már van valaki akivel lefekszik.

Nekem ő volt az igazi, mostanra évek után se hevertem ki, pedig ha visszagondolok valószínűleg én semmit nem jelentettem neki, csak a hülye pasit aki 200 kilométereket vonatozik hogy vele legyen.

Ki tudja, lehet jó párszor meg is csalt, úgy érzem magam mintha csak a hülye játéka lettem volna amit kidobott miután megunt.

Utálom ezért, és nem is értem miért jár még napi szinten a fejemben, pedig olyan régen volt...

2022. márc. 15. 17:33
 15/17 moozygoo ***** válasza:
55%

Az előzőhöz még kieg.

Látom vannak ennél sokkal rosszabbak is, ami miatt az enyém eltörpül, úgyhogy biztos lelesz pontozva meg elég szánalmasan nézek ki.

De nekem akkor is ez volt a legrosszabb ilyen élményem.

Talán azért, mert nekem így is ő volt életem szerelme, neki meg én ennyit értem...

Aztán tavaly ősszel még váltottunk pár szót facen, és ilyen bullshit szöveget behazudott hogy sajnálja hogy velem ezt tette de nem bánta meg hogy megismert, majd találok jobbat........

27F

2022. márc. 15. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

15#

Hidd el , h nem o volt eleted szerelme,hiszen akkor meg egyutt lennetek.

Lesz meg mas aki normalis

2022. márc. 15. 17:54
 17/17 moozygoo ***** válasza:
100%

Volt azóta egy kapcsolatom, ott én szakítottam, azóta más nem volt, csak pofára esős randik.

Nekem ő volt, neki sajnos nem én, ilyen az élet, nem mindenkinek jön be,

de köszi a szép szavakat :)

2022. márc. 15. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!