Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tettétek túl magatokat a szakításon és hogyan?
Pár napja szakítottunk a barátommal (pont így valentin-nap előtt...), bár nem voltunk együtt túl sokáig, kicsivel több mint fél évig, de nagyon szerettem, legalábbis azt az énjét, akit megismertem. A szakítást én kezdeményeztem több ok miatt is. Most nagyon rosszul érzem magamat, főleg mert elég csúnyákat is mondtam neki, egyfolytában azt várom, hogy keressen.
Mennyi idő múlva leszek túl ezen?
24/N
Egyénfüggő.
Én 7 év után szakítottam, de már évekkel korábban túl voltam rajta
SZeptember óta nem tettem túl magam rajta. Ő szakított velem. Nap 0-24 órájában rá gondolok.
f31
Nekem anno kb. 1,5 év kellett, de több mint 3, közel 4 év után. Elég csúnya vége lett, nem szívesen emlékszem vissza. Egyik hülyeséget a másik után csináltam, semmi nem használt. Aztán valahogy elmúlt magától.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!