Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő után tettétek túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után tettétek túl magatokat a szakításon és hogyan?

Figyelt kérdés

Pár napja szakítottunk a barátommal (pont így valentin-nap előtt...), bár nem voltunk együtt túl sokáig, kicsivel több mint fél évig, de nagyon szerettem, legalábbis azt az énjét, akit megismertem. A szakítást én kezdeményeztem több ok miatt is. Most nagyon rosszul érzem magamat, főleg mert elég csúnyákat is mondtam neki, egyfolytában azt várom, hogy keressen.

Mennyi idő múlva leszek túl ezen?

24/N

2022. febr. 15. 18:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Majd ilyenkor jön képbe az ex... :D
2022. febr. 15. 20:30
 12/24 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő.

Én 7 év után szakítottam, de már évekkel korábban túl voltam rajta

2022. febr. 15. 20:46
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem minden egyes kapcsolattal rövidebb ez az idő, még ha nem is könnyebb.
2022. febr. 15. 21:14
 14/24 anonim ***** válasza:

SZeptember óta nem tettem túl magam rajta. Ő szakított velem. Nap 0-24 órájában rá gondolok.

f31

2022. febr. 15. 21:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 6-7 hónap kellett, 3 év kapcsolat után.
2022. febr. 15. 22:07
 16/24 A kérdező kommentje:
Tudok kikkel időt tölteni, meg lefoglal valamennyire a munka, egyetem, edzés, de egyfolytában a közös emlékek és az együtt töltött idő ötlik fel bennem és az, hogy mik történhettek volna még, ha nem szakítok :(
2022. febr. 15. 22:13
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj én tudom ilyenkor az embernek pont qvara nincs kedve kb semmihez. Meg kell gyászolni, ha kell kicsit piázva cigizve, de ezek csak egy ideig fognak hatni. Ami segíteni fog az az idő. Ó én hányszor agyaltam kivel d*g éppen, meg hányan egyszerre stb. Olyan tevékenységet kell végezni ami koncentrációt igényel hogy megcsináld. Aztán kell társaság, élőben neten mindenhol. De ugye itt jön a kib*szott social média, mert úgyis megnézed mit posztol, és csak gyötrődsz. Szal ez nehéz ügy...
2022. febr. 15. 22:16
 18/24 anonim ***** válasza:
Akkor mondd el neki, hogy hibáztál.
2022. febr. 15. 22:20
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem anno kb. 1,5 év kellett, de több mint 3, közel 4 év után. Elég csúnya vége lett, nem szívesen emlékszem vissza. Egyik hülyeséget a másik után csináltam, semmi nem használt. Aztán valahogy elmúlt magától.

N

2022. febr. 16. 06:54
 20/24 anonim ***** válasza:
minek dobod ki, ha aztan azt varod h visszajojjon? elmebeteg vagy?
2022. febr. 16. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!