Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tettétek túl magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tettétek túl magatokat egy olyan szakításon, ahol szerettétek a másikat? . Folyt.

Figyelt kérdés

Szerettétek a másikat, de ésszel tudtátok, hogy nem működik, nem is fog, valami miatt. Ti szakítottatok, de hónapokkal később is nagyon hiányzik és nagyon fáj.

Folyton a rosszra koncentráltatok? Elhessegettétek a szép emlékeket? Elnyomtátok az érzéseiteket?

Mennyi idő volt?

2017. nov. 12. 22:28
 1/9 anonim válasza:
61%
Én próbáltam nem fogalkozni vele. Több időt töltöttem a barátaimmal és a családommal. Kicsit könnyebb volt úgy túllépni, hogy elhitettem magammal, hogy lehetek boldog nélküle is.
2017. nov. 12. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Volt egy ilyen, ő szakított velem.

Először is a tudat segített, amit te is írtál: olyan rossz volt a végére a kapcsolat, hogy tudtam, hogy ha még újra is jönnénk, rövid időn belül ismét szakítás lenne a vége. Én magam is gondolkoztam a szakításon még a kapcsolatban, csak én jobban reménykedtem, és küzdeni próbáltam.

Utána az egyik haverja(!) szerelmet vallott, és visszahallottam tőle, hogy az exem eléggé pocskondiázott neki. Onnan tudom, hogy nem hazudott, hogy valóban olyan dolgokat hallottam vissza, amik hibák voltak a részemről, csak azért nem kellett volna őket kiteregetni. Belőlem a haverja nem váltott ki érzéseket, ráadásul jóval fiatalabb is volt, mint én.

Aztán kezdtem realizálni, hogy a kapcsolatunk alatt is mennyiszer magamra hagyott a démonjaimmal, és választotta inkább a haverjait.

Végül -2 év után- visszasírt az exem, de addigra már más kapcsolatom is volt, meg nem is érdekelt amúgy se.

22/N

2017. nov. 12. 22:33
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Én frissen léptem ki egy ilyenből: szerettem, de 1.5 éves kapcsolatunk alatt én az ex szelleme ellen küzdhettem - akaratomon kívül és esélytelenül kb.

Barátom részéről: elhanyagolás, másoknak a szennyes kiteregetése, rossz és kevés szex (konkrétan ő feküdt, én meg jól csináljam a munkát), megcsalás.

Nagyon szerettem és küzdöttem, de ki kellett lépjek. Igyekszem a negatív dolgokat emlegetni magamban, ha épp rosszabb állapotomban vagyok. Biztos vagyok benne, hogy idővel túl leszek rajta, csak iszonyat fáj, hogy 1.5 évet hazugságban éltem és ekkorát kellett csalódjak.

2017. nov. 12. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
K**a életbe :(
2017. nov. 12. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Hosszú idő volt, de közben ismerkedtem folyamatosan. Bár épkézláb kapcsolatom egy sem lett, amíg nem tudtam azt lezárni magamban, tapasztalnak jó volt. A melóra koncentráltam, meg minden másra, ami tereli a figyelmem és feltölt pl. szociális élet, hobbi, sport.

Ja és ne tartsd vele a kapcsolatot egyáltalán, ha ilyen nehéz. Oka volt a szakításnak, éld meg a haragot belül.

2017. nov. 12. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk fordítva volt, ő szakított, de a leírás illik rá, mert szerettük egymást. Mindketten nehezen viseltük, mert lelki társak lettünk. Nekem nincs is kedvem továbblépni, pedig már hónapok teltek el. Az a rossz, ha sok szempontból jó emberek voltatok egymásnak, csak mondjuk vmelyik fél nem érezte az a bizonyos szikrát a másik felé, és esetleg emiatt még szemétnek is érzi magát, hogy a másikat elutasítja... holott a másik nem csinált semmi rosszat, sőt mindent megtett a kapcsolatért, de vhogy mégis hiányzott az a kis plusz...
2017. nov. 12. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Emberi szerelemnél kb egy hónap alatt szerelmesedek igazán másikba( általános együtt léttel), és ennek tized ideje kell, hogy kiszeressek belőle. A ti értelmezésetekben nekem semmi sem hiányzik. Főleg nem fáj. Ha fájna, nem szakítanék. Nem fáj, mert így jobb.

Csak a jóra( minden jó)ra koncentráltam.

Egyszerűen, hiába volt még mellettem s aludtunk együtt( mókás eset, nem volt más megoldás), még is három nap alatt szerettem ki belőle. Elmémnek akkor ennyi kellett e dolog adaptálásához.

Szakítás okkomplexumára gondoltam, mikor éreztem, kell.

2017. nov. 12. 23:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, látom, van sokféle eset.

Itt volt szikra, volt minden, nem volt ellaposodas, megcsalás, rengeteg mindenben passzoltunk, de sajnos megbeszélni nem tudtuk a problémákat, ha volt. (Nagyritkan.) Sokáig bíztam benne, hogy ez változhat, de be kellett látnom, hogy nem fog.

2017. nov. 13. 05:59
 9/9 anonim ***** válasza:
25%
Pont ebben vagyok.Hullámzóak az érzéseim vele kapcsolatban,de megismertem mást.Ezzel az újjal 3x feküdtem le,egyre jobb a szex,mondhatni sokkal jobb kezd lenni,mint az exszel,amit soha nem gondoltam volna.Igaz ebből nem lesz párkapcsolat,de még így is nagyon segítőkész az új az élet más területein,amit ismételten nem gondoltam volna,hogy valaki ilyen lesz velem.Illetve egyedül nyugodtabban vagyok,nincsenek veszekedések.Megbeszélni se tudtuk a gondjainkat nyugodtan,úgyhogy sok olyan dolog van,ami nem működött köztünk már,így könnyebb tovább lépni.Bár mintha vissza akarna ismét jönni hozzám,de nem kell ezt erőltetni.
2017. nov. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!