Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti hogy tettétek túl magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tettétek túl magatokat a szakításon?

Figyelt kérdés

Én nagyon szerettem (és sajnos szerintem még mindig szeretem) egy férfit. Megnyíltam neki, neki a legjobban. Kb három évet voltunk együtt.

Aztán kiderült, hogy megcsalt. Én egy esetről tudok, de ki tudja, mennyi volt még. Megkérdeztem, hogy mit hiányolt belőlem, hogy félrelépett. És azt mondta, hogy semmit, egyszerűen már nem ég a tűz, nem szerelmes, neki már semmit nem ad ez a kapcsolat.

Én gyerekeket szerettem volna tőle, ő meg kiderült, semmit nem érez irántam.

Volt veletek ilyen? Hogy dolgoztátok fel? Én úgy érzem, hogy a teljes lényemet átadtam neki, de még ez sem volt elég. Egy senkinek érzem magam és borzasztóan hiányzik, de örülök, hogy volt erőm azt mondani, hogy akkor szakítsunk.

De bevallom, titokban arra vágyok, hogy felcsöngessen hozzám és azt mondja, engem szeret a világon a legjobban, fogadjam vissza.

Ez lehet beteges. És nem is fogadnám vissza.

Ti hogy vészeltétek ezt át?

2019. nov. 29. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy hónap kemény italozás után tudtam lesz*rni és kevesebbet gondolni rá de sokszor igyis eszembe jut,mert nagyon szerettem!
2019. nov. 29. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
25F egylbként a lány 24 volt!
2019. nov. 29. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Napi kérdés....

Mindenki túllép rajta. Van aki hamar van akinek több idő kell.

Van aki nem süllyed lejjebb mert képes lekötni magát. Eltölteni az idejét. ÉS képes rá, hogy ne az exével foglalkozzon, aki nem hiába az exe. Ha ő lett volna a f**aszagyerek, akkor mniden csodás lett volna.

Az emberek sokszor csalódnak, és kevesen vannak akik megússzák. Nagyon kevesen.

Nagyon sok kapcsolat van aminél az látszik, hogy hiperszuper boldogok és tökéletes minden, egy csodálatos párocska, dúl a love 100 millió képet pakolgatna ki arról, hogy ő életem szerelme, meg dúl a love...aztán közben a fele sem igaz.

Kezdj valamit magaddal, ilyenkor van időd magadra. Vásárolgass kicsit, menj el edzőterembe, menj el futni, kicsit sportolj rakd rendbe magad, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, szoliba, kapcsolódj ki, foglalkozz magaddal.

2019. nov. 29. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor eszedbe jut még, gondolj arra, hogy megcsalt, átvágott, hülyére vett... Nem érdemelt meg téged.
2019. nov. 29. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy könnyen, megváltás volt tőle szabadulni, annyira elviselhetetlen természete volt. Addigra már én is kiszerettem belőle, mire dobott.
2019. nov. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!