Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tettétek túl magatokat a szakításon és hogyan?
Pár napja szakítottunk a barátommal (pont így valentin-nap előtt...), bár nem voltunk együtt túl sokáig, kicsivel több mint fél évig, de nagyon szerettem, legalábbis azt az énjét, akit megismertem. A szakítást én kezdeményeztem több ok miatt is. Most nagyon rosszul érzem magamat, főleg mert elég csúnyákat is mondtam neki, egyfolytában azt várom, hogy keressen.
Mennyi idő múlva leszek túl ezen?
24/N
Ez nagyon egyénfüggő. Nekem egy ilyen után azért egy pár hónap kéne.
Pár nap után teljesen normális, hogy ezt érzed, de majd jobb lesz.
Köszönöm a választ nektek!
Nem igazán tudom most, mit kezdjek magammal, hogyan kellene a figyelmemet elterelni vagy ilyesmi
Amikor en szakitottam még azután kibékultem mert szerettem azaz betette nálam a kaput, ill az i-re a pontot az hogy mikor megmutatta a teloját hogy kinek irt gyorsan törölte az üzenetet elotte. Azonnal megköszöntem neki a kapcsolatot, es mondtam hogy el lehet menni, vége.
Nem is kapálózott miattam de nekem a kin miatt sajnos elgyengulve ujra kibékultem vele
Ezek után pár honappal egy szombat reggelen mikor olyanokat vágott a fejemhez hogy neki ez már csak szexkapcsolat etc, penteken még együtt voltunk, szex is volt, de igy szombaton este felhivtam egy gyerekkori szerelmem(10 éve nem beszeltem vele..pánikban hívtam szakitas alatt) eljön e velem inni mert meghalok, hát 10 év után azonnal jött es aznap össze is jöttünk es azota is egyutt vagyunk. Millio szeretetet imádatot kaptam már aznap.
Szóval pár órát ha egyedül voltam. És pár óra alatt túltettem magam rajta pláne mert helybol komoly kapcsolatot is beszéltünk meg aznao azzal akivel most vagyok egyutt.
aztaa, annyira jó egy ilyen történetet olvasni! :)
én is megbocsátottam neki sokszor, a legutóbbi összeveszésünk után én kerestem, most nem fogom keresni... sajnos nekem nincs ilyen hős gyerekkori szerelmem, aki a segítségemre sietne
Szoval nem volt kit fel sem hivnom
..vagy olyan akivel szivesen lennék ebben a pánikban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!