Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő után tettétek túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után tettétek túl magatokat a szakításon és hogyan?

Figyelt kérdés

Pár napja szakítottunk a barátommal (pont így valentin-nap előtt...), bár nem voltunk együtt túl sokáig, kicsivel több mint fél évig, de nagyon szerettem, legalábbis azt az énjét, akit megismertem. A szakítást én kezdeményeztem több ok miatt is. Most nagyon rosszul érzem magamat, főleg mert elég csúnyákat is mondtam neki, egyfolytában azt várom, hogy keressen.

Mennyi idő múlva leszek túl ezen?

24/N

2022. febr. 15. 18:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ

Gondolom mivel azt írtad azt az "énjét" és hogy "tobb ok" isvolt

Szerintem kicsit nyugodj meg vizsgáld meg a körülményeket, hogy mi vezetett idáig és aztán azt is vizsgáld meg neked mik a vágyaid, mit szeretnél, ő az akit szeretnél vagy csak megszokásból hiányzik? Letudnád vele élni az életed? Tudna változni? stbstb

És ha már legalább 95%ban biztos vagy benne hogy szeretnéd őt, akkor keresd fel, de ha ennél kevesebb akkor szedd össze magad, legyél erős és tarts ki amellett, hogy neked jobb kell!

Tudom hogy nagyon nehéz, mert nekem is az volt és mindenki másnak is!

minden ember átmegy ezen kb szóval ne gondold azt soha hogy egyedül vagy mert nem igaz!

Az erő legyen veled!

2022. febr. 16. 15:11
 22/24 anonim ***** válasza:

Több kapcsolatom is volt, függött sokmindentől, pl az eddigi leghosszabbon nem volt annyi idő, mint egy rövidebben.

1.: Közel két év együtt, én szakítottam, mert nagyon elhanyagolt és boldogtalan voltam. Hamar jött az új kapcsolat, úgyhogy olyan 2-3 hónap alatt lettem túl.

2.: 8 hónap együtt, ő szakított, én akkor nagyon elveszve éreztem magam egyedül, meg volt egy másik lány neki a képben, akivel összejött utánam, de már előtte is akart, meg mivel egy osztályba jártunk, kénytelen voltam mindennap látni őt. 7 hónap alatt lettem túl, a nyári szünetben mondjuk már azt hittem oké vagyok, de szeptemberben felkavart a látványa.

3.: 1 év együtt, rengeteg veszekedés, hazugság, eltérő igények. Ő szakított, 4-5 hónap kellett a továbblépéshez, nagyon szerettem, de nem volt rám jó hatással a kapcsolat.

4.: 2 hónap együtt, ő jött rá, hogy ez nem fog működni, én nagyon idealizáltam őt, 2 hónap alatt lettem túl.

5.: 3 hét, szinte semmi. Tündérmese szerű volt, aztán képbe jött anyuci, mint nehezítő tényező, aki rávette, hogy szakítson velem. 3 hét alatt lettem túl. Még ez is sok ahhoz képest, hogy nem voltam szerelmes, bár boldogan telt ez a kis időszak.

6.: 2 hónap együtt, én szakítottam, mert az exbarátnő sajnos nem csak a múlt volt. Plusz nem lehetett vele semmit megbeszélni. Egy hónapig nem beszéltünk, aztán újra, akkor összejártunk szexelni, nekem ez azért is volt jó, mert így, hogy nem jártunk, sokkal felszabadultabb volt és meg tudtam vele beszélni a korábbi sérelmeimet. 3 hónapig ment a szex, amikor kiderült, hogy végig csalt az exével, nem csak szerette, nem csak beszélt vele, sőt engem is kibeszéltek. Olyan 1 hónap volt a srácok való túllépés, de a megcsalás tényén több, mint egy év.

+1 Ő mindig csak szexre tartott, én egy idő után szerelmes is voltam belé. Olyan 2 évig tartott az, hogy néha összejárunk, néha nem beszélünk, néha csak barátok vagyunk. Amikor úgy igazán eldöntöttem, hogy nem kell ő az életembe, akkor azonnal túl voltam rajta, de ehhez tényleg két év kellett.

Most megtaláltam a boldogságot, tanultam a sok hibámból :)

2022. febr. 17. 13:29
 23/24 anonim ***** válasza:
22 es, mostanival mióta vagytok együtt? :) egyébként jó volt olvasni a soraidat.
2022. febr. 17. 13:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Köszi #23 :)

Még friss eléggé, 4 hónapja, de érzem, hogy ez más, még fiatal voltam, amikor a hosszabb kapcsolataim voltak és ott ilyenkor már felismertem a red flageket, de nem volt elég önismeretem. A mostani kapcsolatom meg jobb mint eddig bármelyik :)

2022. febr. 17. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!