Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti ebben a helyzetben mivel próbálnátok meg visszahódítani a férfit?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy hosszú kapcsolat után szakítottatok a párotokkal, mert beleszerettetek másba. Elköltözött, de pár hónap után rájöttetek, hogy mégis az exet szeretitek. Reménytelen helyzet, de mivel próbálkoznátok, hogy valahogy visszahódítsátok, ha feltételezitek, hogy még szeret titeket? Van egy közös gyerek is, szóval szoktunk beszélni, de a gyereket nem akarom erre használni, mert az nagyon gáz lenne. Olyan válaszokat kérlek ne adjatok, hogy soha nem kezdenétek újra expasival. A kérdésem, hogy ebben az esetben mi lehet működő stratégia? Én 34 N, ő 35 F.2022. febr. 13. 13:36
11/13 anonim válasza:
Vagy o kozeledik, vagy sehogy.
12/13 anonim válasza:
Voltam a másik oldalon, ahol az exem (6 éve az) szeretett bele egy másik nőbe, és ezért szakítottam.
Persze, jött volna vissza félév? után, de nem is értem, hogy volt mersze, mikor megalázott, semmibe vett, ráadásul még hazudott is.
Komolyan, te nem érzed, mennyire gáz a viselkedésed? AZÉRT kell neked a pasi, mert a másik dobott (vagy te őt, mindegy), de amint jönne egy harmadik fél, ismét lelépnél.
13/13 anonim válasza:
Ha én lennék az a férfi, akit elhagytál egy másikért, hiába bánnád meg és hiába szeretnélek bármilyen nagyon, nem mennék vissza hozzád semmiképpen. F51.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!