Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb irodalom az ex visszahódítására? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szigorúan véve a kérdésre válaszoljatok légyszíves!2020. okt. 9. 22:24
1/10 anonim válasza:
Irodalom: "Ami jön fogadjátok, ami megy engedjétek."
3/10 anonim válasza:
Nincsen tökéletes recept. Se könyv, se semmi sem garantálhat 100%-ot. Először mérd fel, hogy egyáltalán van-e esélyed, mielőtt bármibe is belekezdesz! Tehát, ha le vagy tiltva, utál, nem keres, akkor nincs esélyed.
4/10 anonim válasza:
Az exednek szabad akarata van, ezen nem segít a könyv, ez van.
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon minimális az esélyem. De jó voltam hozzá, csak sajnálatosan így alakult, biologia..
2020. okt. 11. 16:02
6/10 anonim válasza:
#5 Ott a hiba. Nokhoz nem szabad jonak lenni, mert akkor elmulik a vagy. Csak a kemeny, bunko fasziknak adjak magukat.
7/10 A kérdező kommentje:
Az sajnos így van. Csak azt hittem Ő kivétel..
2020. okt. 12. 13:29
8/10 anonim válasza:
Az internet tele van olyan csajokkal akik az exük után futnak. Figyu most biztos hogy fáj meg még később is biztos hogy fog. De hidd el vannak rendes pasik is akik pontosan elfogadnak téged úgy ahogy vagy. Persze a párkeresés az sok idővel és nergiával jár. Meg nehéz egy új embert befogadni az ember szívébe.
De lesz ez még jobb is fel a fejjel ;)
9/10 A kérdező kommentje:
En vagyok a pasi. Szepen kerem, hogy a kerdesre valaszoljatok! Magyar komolyabb ilyen konyvet nem talatam, csak ilyen 20ezer forintos lehuzos ebookot, igy ha angol az se baj. A lenyeg hogy valami komolyabb legyen, ne ilyen 5 lepes, es jon a csoda tipusu kamu. Hosszu tavon szeretnek valtozni en is. Bar rettentoen megbantott, es igazsagtalan volt velem, csak is vele tudom elkepzelni a jovomet igy 4 honappal a szakitas utan is..
2020. okt. 19. 23:44
10/10 anonim válasza:
Mit nem értesz, hogy erre nincs recept? Senki sem ígérheti meg neked, hogy visszakaphatod, így egy ilyen könyv olyan lenne, mint halottnak a csók. Ha meg 4 hónapig nem keresett meg, akkor már rég túl van rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!