Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy reagálnátok, ha a sokadik randin a férfi ezt a verset mondaná el nektek?
Mondjuk már volt több randi, csók, izzik a levegő, megvan a kémia. Egy meghitt hangulatú randin, mondjuk borozgatás és irodalomról való csevegés közben a férfi egyszer csak ezt a verset kezdi el mondani:
"Jöjj, hölgyem, jöjj és vetkőzz le velem,
vágy kínoz, mikor nem szeretkezem.
S mint harcos, ha ellenségre talál:
lándzsám megfájdul, mert nem döf, csak áll.
Öved délkörét oldozd meg hamar:
minden tájnál szebb földövet takar.
Pruszlidat vesd le, olyan feszesen
tapad; más nem lát bele, de nekem
hadd suttogja a susogó selyem
esése, hogy most lefekszel velem."
Shakespeare-től a Venus and Adonis-ból egy részletet jobban értékelnék, vagy bármit Lord Byron-tól vagy John Keats-től.
Egyébként elképesztő röhejes. Egy-két sort elmondani akár még vonzó is lehet, de ez így erőltetett és hangulatromboló. Most randin ülök vagy tanórán, ahol versmondás a feladat?
22/L
Lehet velem van a baj, de nálunk egy randin sem esett szó irodalomról. Vagyunk annyira érdekesek, hogy magunkról beszéljünk.
Amúgy ez nagyon gáz így
Szerintem kínos csend lenne a reakcióm, várnám a poént (reménykednék benne hogy ez valami vicc).
Szeretem a verseket, de az ilyen erőltetett versmondást nem, meg az ilyen "sznob-perverzséget" se.
Szörnyű. Mai szemmel pláne.
Szebben megfogalmazva a keféljünk már basszameg...
Vonakodó kedvesem, ugyan ezen téma, de mégse annyira tolakodó, mint ez.
Szerintem is nagyon gáz!
Azt mondod volt már csók, izzik a levegő megvan a kémia...
Ezesetben szerintem a követkző lépés:
vidd olyan helyszínre, ahol egy szép és hosszú csók után v. közben tovább tudtok kalandozni egymás testén... csak így, spontán, a dolgok szép, egyszerű természetes módján...
És akkor nincs ez a kínos döccenő!
Nem ismerjük a hölgyet, de szerintem nagy a valszínűsége, hogy igazam van.
"Hát nem? De!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!