Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Valóban többre becsültök egy nőt, ha nem fekszik le veletek csak sokadik randi után?
Nem.
Nem vagyok egy "szexuális ragadozó", de a menyasszonyommal a második randin szexeltünk.
Tény, mielőtt találkoztunk, rengeteget beszélgettünk (társkeresőn ismertük meg egymást). Gyakorlatilag az első randi után, mikor külsőre is tudtam, hogy nem lesz csalódás, már nehéz lett volna olyat csinálnia, ami miatt nem akarok tőle semmi komolyat.
Szerintem ez hülyeség. Legalábbis akinek ezen múlik, az annyit is ér.
Nem történik meg 1-2 randi után se, mert szerencsére rajtam IS múlik.
Amúgy meg 1-2 randi alatt nem ismerem meg annyira, hogy ágyba bújjak vele. Nálam ez intimebb dolog.
F
#6 A mostani baratnőmet vagy 10 éve ismerem, és azóta tetszik, de csak tavaly adott egy esélyt a randira. (De ez hosszú történet) Viszont még így is, hogy rég ismerem, több mint 2 hónap volt mire kimondta, hogy szeret. Ennek a szónak a kimondása nekem is nagyobb örőmöt okozott mint a szex. Meg úgy érzem, hogy érte érdemes volt türelemnel lennem.
Üdv:5-ös
5.-nek:
Az elején igen, jobban bálványozza és csodálja, hogy végre megszerezte, amire annyit várt. De egy idő múlva már nem a megszerzés nehézsége, hanem az adott dolog tényleges értéke és hasznossága fogja meghatározni, hogy mennyire becsüli, mennyire vigyáz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!