Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy olyan lánynál, aki nagyon kultúrember?
21 vagyok férfi, és megismerkedtem neten egy 18 éves lánnyal, aki hozzám képest nagyon kiltúrált. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én egy alpári proli suttyó vagyok, de az éredklődési körünk eléggé eltérő. Engem vonzanak a bulik, elég hülye humorom van, egyesknek sértő tud lenni, pedig sose az a cél... a lány viszont szereti az irodalmat, szeret színházba járni, nem szereti a bulikat, elég szégyenlős, félős... Én szeretnék vele összejönni, de nem tudom, hogy ez a különböző érdeklődési kör mennyire okozhat gondot a későbbiekben . Megváltoztatni a magam képére nem szeretném, és nyilván én sem szeretnék annyira megváltozni, engem kevésbé érdekelnek a színházi előadások. Nem vagyok én az a kultúrbarbár, értelmes vagyok, de mégis engem másféle programok érdekelnek. Van tapasztalatotok ilyenről? Vagy ez a randi után úgyis kiderül? (Már elhívtam randira, de még mem történt meg)
Tudom, hogy inkább olyannal kéne próbálkoznom, aki hasonló hozzám, de valahogy megfogott ez a lány.
Addig itasd míg kultúrnövény nem lesz és máris te vagy a Jani :D
30/f
A kultúráltságnak nem sok köze van a szexuális igényekhez. A bölcsészlányok között híresen sok a különleges szexuális igényű, és nagyon is reális, hogy olyan partnert keres, akivel azt reméli, hogy könnyebben ki tudja élni a vágyait, mert kevésbé emelkedett szellemiségű.
Ne aggódj, vágj bele. Mindkét értelemben. :)
Elsülhet jól. Engem is egy korábbi párom rántott be pl a színházba járásba, a szakítás sok éve volt, a színház megmaradt, azóta más parjaimat is vittem, most pedig egyedül járok.
Ennek ellenére valószínűbb, hogy rosszul sül el. Te unni fogod az ő programjait (színház, koncert, író találkozó), ő nem találja a helyét a te bulis programjaidon. Amíg tart a rózsaszín köd (már ha egyáltalán összejöttök), addig kibirjátok valahogy, utána meg jön az egyre több külön program, jön, hogy ne menj bulizni, hogy ne menjetek színházba.
Nem értem miért nem olyan nőt keresel, akivel megegyeznek az alapértékeitek, ok csinos a csaj, de ezen kívül mit tudtok egymásnak adni. Azért meg kár elcsábítani, hogy egy-két hetet szórakozz vele, szedj fel valakit egy buliban ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!