Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem vagy nincs?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem vagy nincs?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én 24éves vagyok a lány 19. Egy csoport társam húga amúgy, akivel kicsit jóba lettünk, eljárunk sok helyre kettesben vagy a baráti társaságunkkal. Múltkor kérdezték, hogy együtt vagyunk-e vagy barátok vagyunk és ő annyit felelt, hogy még ő se tudja mik vagyunk... mostanában lesz egy újabb ilyen randi, találkozás és azt szeretném kérdezni, hogy mit csináljak, hogy kiderüljön mi van köztünk?

2017. máj. 12. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szállítsd le a golyóid és egy adott pillanatban csókold meg...
2017. máj. 12. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kérdezz rá, ha még ő sem tudja.

Hagyd, hogy alakuljanak a dolgok, de azért te is tegyél érte (érintések, puszik, csókok, ha még nem volt semmi).

2017. máj. 12. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát csak azt nem írtad meg, hogy te mit érzel. Olyan, mintha te se tudnád, hogy hal, vagy hús. Azt írod, kicsit jóba lettetek. A lány is ezt mondta. Eddig minden rendben. :) A kérdésed alapján, mintha többet szeretnél, de magadban már eldöntötted? Amíg nincsenek határozott érzelmeid, addig nem lesz semmi, és a lányt is bizonytalanságban tartod.

Kiderülni, hogy mi van közöttetek akkor fog, ha érzel vágyat iránta, és ezt kifejezed. Lehet szavakkal, lehet tettekkel. Kérdezd meg, hogy azt gondolhatod-e, hogy barátok vagytok. Ha igen a válasz, akkor azt: - És ennél több? Légy őszinte, és ne bánd, ha elpirulsz, vagy látszik a zavarod. Az sokkal vonzóbb, mint egy fellengzős duma.

2017. máj. 12. 08:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Imádom, bírom... ezt tudom mondani a lányról. Az anyja akarja a legjobban, hogy járjunk és ez fura nekem. Kb így mondta a szemembe és ez meglepett.
2017. máj. 12. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:

No, ez szöges ellentétben van azzal, amit eddig tudni engedtél. Akkor az előző válaszom elejét felejtsd el. A vége marad.

A mamát talán egy ifjúkori kedves fiújára emlékezteted. Szerencsés eset, ellenfél helyett van egy szövetségesed. :)

2017. máj. 12. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!