Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányra ráköszönök, és nem mosolyog mikor visszaköszön, akkor nincs esélyem nála?
Figyelt kérdés
Ismerem látásból, szoktam látni a buszmegállóban reggelente.2015. máj. 21. 20:09
1/7 anonim válasza:
ha mosolyog sem biztos h van esélyed.
2/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, lehet, hogy rossz napja van, vagy nem az a mosolygós típus.
3/7 anonim válasza:
Ez nem ettől függ, én is mosolyogtam már olyanra, aki egyáltalán nem jött be és fapofát vágtam annak aki meg nagyon bejött. Mikor milyen kedve van az embernek ...
4/7 anonim válasza:
Ha nagyon félénk, akkor lehet esélyed. De én mondjuk mindig mosolygok arra, aki tetszik...:)
5/7 PearlDiver válasza:
Az esélyed szerintem kb 60-70%-ban azon múlik, hogy mit teszel az ügy érdekében.
Lehetsz egy lánynak alapból szimpatikus, de ha totojázol akkor ez többnyire ki sem derül.
6/7 anonim válasza:
De, attól még lehet esélyed. Én sem vigyorgok sokszor. Kezdj el beszélgetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!