Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők, ti ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti ebben a helyzetben mivel próbálnátok meg visszahódítani a férfit?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy hosszú kapcsolat után szakítottatok a párotokkal, mert beleszerettetek másba. Elköltözött, de pár hónap után rájöttetek, hogy mégis az exet szeretitek. Reménytelen helyzet, de mivel próbálkoznátok, hogy valahogy visszahódítsátok, ha feltételezitek, hogy még szeret titeket? Van egy közös gyerek is, szóval szoktunk beszélni, de a gyereket nem akarom erre használni, mert az nagyon gáz lenne. Olyan válaszokat kérlek ne adjatok, hogy soha nem kezdenétek újra expasival. A kérdésem, hogy ebben az esetben mi lehet működő stratégia? Én 34 N, ő 35 F.
2022. febr. 13. 13:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mást nem tudsz tenni, csak értelmesen beszélni. Ha nemet mond, teljesen érthető és el kell fogadni.

N30

2022. febr. 13. 13:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad békén szerencsétlen embert. Soha nem végződik jól ez az újra összejövés. 31f
2022. febr. 13. 13:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem égetném magam azzal, hogy utólag variálok. Ez rá és rád nézve is baromi megalázó... Hoztál egy döntést, megbántad, oké. Felnőtt nő vagy, viseld emelt fővel és tanulj belőle inkább.

Én nőként ezt tudom javasolni, nem azt, hogy patkány vagy, majd visszatáncolsz. Exem próbálkozott ilyennel, azóta sem röhögtem úgy senkin.

2022. febr. 13. 13:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nem vagyok ilyen kretén. Nálam a szerelemnek súlya van, nem úgy működik, hogy ja, mégse vagyok szerelmes. Ha meg a szerelmem miatt nem jött össze az új kapcsolat, akkor se alázom a régi párom azzal, hogy mégis jó lesz.
2022. febr. 13. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan válaszokat kérlek ne adjatok, hogy soha nem kezdenétek újra expasival. "

Pedig az ex akkor ex ha valami nagyon nem működik és nem lehetett megjavítani, de megpróbálom tiszteletben tartani a kérésedet.

Viszont te ismered a férfit, hát csak van valami közös nevezőtök, nem? Vagy nem volt semmi olyan intim gesztus köztetek amire tudnál támaszkodni? Bizonyos szavak, stb? Nyilván felhívnám a ferfit, hogy beszélni akarok vele, ha eljön akkor a gyereket leteszem 1 napra valakihez, addig meg megpróbálom őszinteséggel meg a fent leírt dolgokkal visszafűzni, valami olyan hacukában amiről tudom, hogy tetszett neki.

De ha nem volt semmi ilyen jellegű közös múlt, fogalmad sincs mot szeret/mit nem, a gyerek az első ami eszedbe jut mint lehetőség (de felismered, hogy gáz) akkor végképp nem értem mire alapozva akarod újrakezdeni...

Ha meg bármely ponton mondja, hogy ezt ő már nem akarja, akkor elengedném a témát teljesen.

A tetteinknek mindig van következménye és...

... nem, sajnos nem tudom megállni: ez erkölcstelen, ezt akkor se tenném. Neked sem javaslom, hogy megtedd mert ÚJRA OTT FOGOD HAGYNI, AMINT UNATKOZOL. Csak fájdalmat és szenvedést okozol neki.

Inkább azt javaslom, hogy tanulj a hibáidból, hagyd apának lenni és ne csináld ezt a következő kapcsolatodban (bár ennél az egyedüllét is jobb).

2022. febr. 13. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem próbálnám meg. Ahol már “vissza kell” csinálni valamit, annak már csak percei vannak vissza…
2022. febr. 13. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem csinálnék gyereket, nem lennék szerelmes másba, és nem pitizek, hogy vegyenek vissza.
2022. febr. 13. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább saját magadon gondolkodj el! Nyilván nem jöttél volna össze mással, ha rendben lett volna a kapcsolatotok. Csak azért ne akarj hátrafelé menekülni, mert az új sem jött össze.
2022. febr. 13. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen egyetértek a többiekkel, de egyvalamit azért megpróbálhatsz. Akár szóban, akár írásban őszintén bocsánatot kérni, elmondani, hogy nagyon megbántad, és megkérdezni, adna-e neked egy második esélyt. De csak akkor, ha tényleg komolyan gondolod, és nem fogsz legközelebb elcsábulni.

N

2022. febr. 13. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:
36%
Bocs,de csúnyát írok.A másik lelépett,valami miatt.Most egyedül vagy a gyerekkel,nem tudod egyedül felnevelni.Sem anyagi,sem családi háttér.Ilyenkor jó ő is.Ha visszamegy, akkor nem férfi.Megérdemli hogy kihasználják.
2022. febr. 13. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!