Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás párkapcsolat vége után ezt érzem? (!)
Figyelt kérdés
Ez egy olyan kapcsolat volt, ahol a másik fél olyan szinten munkamániás, hogy egy ideje se beszélgetni, se találkozni nem lehetett a munka miatt. Akik voltak már munkamániással kapcsolatban, azok tudják milyen ez. A másik csőlátású lesz, és csak a munka. Sikerült elérnie, megkapnia azt a pozíciót amiért valóban sokat dolgozott egyénileg és csapatban is, de közben észre sem vette, hogy engem elveszített. Igazán most kezdem érezni, hogy lényegében semmit sem jelentettem neki, pedig már 2 éves volt a kapcsolat. Eddig bírtam egy munkamániás mellett. Akik voltak már kapcsolatban munkamániással, szakítás után ők is azt érezték, hogy lényegében semmit sem jelentettek a másiknak?2022. febr. 12. 19:12
11/11 A kérdező kommentje:
9-es, 10-es válaszoló: köszönöm a megérteseteket, ez egy olyan helyzet, amit valóban csak az érthet meg igazán, aki kapcsolatban volt egy munkamániással. 9-es nagyon szépen kifejtetted a folyamatot, 10-es, nálunk is kb az volt, hogy amikor megmondtam nekem ez így nem megy tovább, nem is érdekelte, hanem azt hajtogatta hogy még mennyi dolga van, és hogy már ki van merülve. Kimeritik magukat, de nem is pihennek.
2022. febr. 12. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!