Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tényleg munkamániás vagy már nem szeret?
Én még 2 év után is a lehető legtöbb szabadidőt szeretném vele tölteni.
Nem mondom, hogy mindig izgalmas, sokat telefonozik mellettem, állandóan van intéznivalója, most ezt kell csinálnia, most azt.
Próbálom megérteni, de én ugyanúgy szeretem, pedig már én sem és ő sem hoz olyan mértékű izgalmat, mint anno.
Társaságra vágyik, inkább egy haverjával tölt el egy délutánt, mintsem velem, én mindig félre vagyok tolva, hiszen "úgyis itt vagyok", már kevésbé alkalmazkodik hozzám.
Mindig akad valami dolga, amit természetesen ő talál ki saját magának.
Én vágynék arra, hogy mindig együtt aludjunk, de ő megvan nélkülem is, ez annyira furcsa...
Én vagyok a bújós, ő szinte hozzám sem ér, én vágyom a közelségére nagyon, még ennyi év után is.
Valószínűleg tudja, hogy bármit csinál, Te ott vagy neki.
Találj Te is valami hobbit, amivel szívesen foglalkozol, és hagyd, hogy Ő is kezedeményezzen, ne add be minidg olyan könnyen a derekad.
Ha ez nem működik és továbbra is zavar a helyzet, akkor tudod mit kell tenned...
Enyém is pontosan ezt csinálta velem. Belekényelmesedett? Megszokott? Tudta hogy fixen ott vagyok neki amikor csak akarja és ezért bármit megtehet, bárki után rakhat a sorban? Fene tudja... de amikor betelt a pohár és kimondtam a kapcsolat végét igencsak meglepődött.
Iszonyatosan hiányzik, nagyon-nagyon szerettem, sokáig tűrtem. De azért mindent velem se lehet megcsinálni.
Nagyon lényeges dolog nem működik kettőtök között. Figyelj arra, hogy ne rombolja a helyzet az önbizalmad, s ne ebből határozd meg, hogy szerethető vagy -e, hogy a partnered megadja -e ezt neked vagy sem.
Lehet, hogy szeret, de jelenleg nem érzi hogy kimutassa, nem éli át, vagy talán nem úgy szeret, mint ahogy te őt. Sajnálom, mert szerintem a bújós, szeretetre vágyó emberek nagyon megérdemlik, hogy megkapják a vágyaikat ilyenekben.
Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!
Én sem azt szeretném, hogy 0-24-be bújjunk egymásba, csak néha éreztesse, hogy szeret. Sajnos ezt már nem érzem, pedig tényleg nem kérek sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!