Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás a vőlegényem mit csináljak?
Elég reménytelen dolog.
Téged már "kifogott", most másra hajt - cégére, én elhiszem.
De ez nem párkapcsolat.
Szex van legalább!
Voltam ilyen helyzetben. Szakítottam.
Nehogy azt hidd, hogy ha majd lesz saját cég akkor kevesebbet fog dolgozni, sőt. Nálunk is akkor lett vége amikor elkezdett csak saját zsebre dolgozni. Na onnastól ment az, hogy annyi melót elvállal, hogy a felét felmérni se tud elmenni nem hogy megcsinálni. Amikor már mi is aludni jártunk össze akkor mondtam, hogy vége. Ilyen emberrel nem lehet kapcsolatot fenntartani. Ha soha semmi értelmeset nem csináltok együtt akkor az nem párkapcsolat lesz hanem lakótársi viszony, az érzelmeket is megöli teljesen. Főleg mert ez az állandó munka kb mindenkinél egyfajta menekülés is otthonról.
Dettó mint az ötös.
Az en férjem gondoskodó, szuper a munkájában, de az élet más területén hányinger. Megbukott apaként, férjként a szememben. 15 éve várom,hogy változzon picit. Hogy értse meg, hogy eltelik a fiatalsága, elfogy a boldogság és a szerelem. Mindig az a mantrája hogy jövőre változtat.
Nincs már erőm hozzá.
Jó olvasni hogy más is van ebben a helyzetben. Kicsit hibásnak éreztem magam eddig de látom nem csak én jártam így. Mi a párommal 5 év után a héten mentünk szét. Az utóbbi egy évben gyakorlatilag aludni járt haza. Tudatosan vagy tudat alatt de menekült a közös idő elől. Éreztem én is hogy sokszor teher neki a kapcsolatunk. Próbáltam sok mindent hogy máshogy legyen végül hónapokkal ezelőtt föladtam. Szerinte mindent megtett... Hát ha ez volt a minden sajnos nincs miről beszélnünk. Ha nem akarom/akarjuk ennyire húzni egy éve vége lehetett volna. Én is mindig megkaptam a majd jobb lesz ígéretet aztán eljött a majd és soha nem lett jobb. Mindig volt még egy cél még egy remek kifogàs és közben minden tönkrement.
Sok szempontból nagyszerű embernek tartom a volt párom de soha többet nem szeretnék hozzá hasonló emberrel együtt lenni. Egyszerűen ezzel a mentalitással mindent megmérgezett. Hiába türelmes az ember hiába érti hogy a másik fáradt hiába vállal egyre többet a közös életük terheiből mert ha egy határon átlépett ez a dolog már valójában egyedül él az ember csak közben még egy ember helyett próbál tenni. Ez az érzés győzött meg arról hogy jobb egyedül.
Üljetek le és kérdezd meg meddig még? Vázold milyen a számodra ez a kapcsolat hátha ez felnyitja a szemét. De ne pazarolj több időt erre a kapcsolatra mint amennyit jónak érzel.
Amúgy nem értem , miért lett lepontozva a hozzászólásom hisz abban nem hülyeséget írtam, hanem konkrét dolgokat, hogy megy el két ember egymás mellett, ha csak a pénz hajszolása az elsődleges dolog stb. mivel szinte csak aludni jár haza az ember így egyértelmű, hogy fáradt stb. tehát nem lehet vele mit kezdeni nincs közös program semmi...
Sokan mondják a pénz nem bodogít és valahol igaz is (persze jó ha van, mert abból veszel olyan dolgokat, amelyek ideig óráig boldogítanak azért stb.) de igazi szeretet nem lehet venni rajta! Hiába a sok pénz, ha semmire nem költik közösen, kirándulások, utazások közös programok ezek pillanatok, amik erösebé teszik a kapcsolatot stb. Ha visszanéz, majd 20 év múlva az életére mit fog látni? Azt, hogy elment a fiatalsága a munka miatt és a pénz miatt. Persze mondja, majd öreg korába jó lesz minden, mert lesz pénz, igen lehet pénz lesz, de pl. egészség nem társul mellé , akkor mit csinál a pénzzel? Fiatalságát és elvesztegetett pillanatokat nem tudja megvenni a pénzén... Beszéld meg vele, állítsd ezek elé a tények elé, amit írtam és vagy elgondolkodik rajta vagy nem. Ha nem egyértelmű, hogy neked se lesz jobb mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!