Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a völegényem hogy ne kérjem a szexet mert fadarab vagyok az ágyba. Ez mit jelenthet? Nem szeret ugye?
Annyit jelent, hogy fadarab vagy az ágyban. Persze ezt lehet normálisan is közölni és szépen megkérni, hogy mozogj te többet és fordíts több energiát a minőségi szexre.
Szerintem egyetlen ilyen kommentárból nem gondolja azt az ember, hogy nem szereti a párja. Ha jól sejtem nálatok több arra utaló jel is van, hogy a kapcsolat egy szar és nem szeret. Akkor minek vagy vele? Mindent ilyen bunkó módon közöl?
Hülye ez akkor, hogy egy fadarabot míg a halál el nem választ? Ezt előtte mindenképpen rendezzétek, hogy a fadarab és a tuskó jó párosítás-e, ne évek múltán legyen, hogy bocs de nem.
32/f
Azért még időben szólt :)
De igaza lehet, szóval változtass ezen.
Bazeg, ennyi ésszel a házasság küszöbén, nem már...
Mielőtt összeházasodtok, gyakorolni kéne a normális kommunikációt - és bocs, de tényleg találó volt a “fadarab vs tuskó” komment, ugyanis ez a helyzet. A vőlegényed egy tuskó, mert nem képes normálisan kommunikálni a szexuális igényeit, te meg ezek szerint nem élvezed a szexet vele, hisz’ ha élveznéd, nem lennél fadarab.
Beszélgessetek bhaszki - normálisan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!