Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom pénteken, egész hétvégén dolgozik? Tőlem meg esténként 10 perc telefont is sajnál.
Ha meg felhozom neki ideges lesz, hogy én ki akarom csinálni idegileg, meg bla bla. Ma is le lettem rázva, mert péntek este valami baromi fontos e-maileket kell irogatnia, nagyon kiakadtam, ha felhív állandóan káromkodik, az e-mailjeit nézegeti. Most a karantén miatt nem találkozunk, de szerintem ez már nem normális...
Ha meg felhozom, hogy engem ez zavar és kiakadok, baromira rosszul esik, akkor én nem veszem őt figyelembe, hogy milyen nehéz. Munkahelyet váltani nem hajlandó....
Ez a munkamánia csak szerintem nem normális? Ott még este 10kor pénteken is rendelkezésre áll, mert összedől a világ. Nem, nem koronavírusos betegekkel foglalkozik. Informatikus, és olyanokkal foglalkozik hogy feltörték valaki fiókját meg valaki nem tud este feltelepíteni egy programot, nekik egyből ugrik, este fél 10kor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!