Mi értelme volt bezárni az iskolákat, ha a diákok egész nap kint csavarognak, esténként meg buliznak egyet valamelyiküknél?
Ezt én is tudni szeretném, hogy végzős egyetemistaként miért kell hosszabb ideig itthon maradnom, csak azért mert a gimisek, általános iskolások szrnak bele ebbe az egészbe...
Egyébként segít a korlátozásban, olyan módon, ha ténylegesen a diákok nem mászkálnának, akkor egyszerre, egy időben kevesebben lennének betegek, ezért a kórházak eltudják látni a betegeket.
De egyébként az idősek is kint vannak, akiket meg érint, engem ez is bosszant. És ezért egyre hátrébb tolódik a nyelvvizsgám, a vizsgaidőszakom és az államvizsgám... na meg a felvételim. Én lennék a leghálásabb a diáktársaimnak, ha lenne egy kis felelősségérzetük...
Így legalább csak az ő bajuk (meg azoké, akik majd miattuk nem kapnak ellátást, ha kapacitáshiány lesz).
De van egy normális réteg, aki otthon marad (illetve a szülő normális, és nem engedi el)
Előző: az egyetemeken aztán végképp indokolt (nálunk a hallgatók 70%-a külföldi)
Nekem is kellemetlen, de én mégis inkább attól félek, hogy idejekorán "visszaküldenek", és megfertőzöm a szüleimet:( - Mivel a szüleim nem járnak ki, ha megfertőződnek, tiszta sor, hogy tőlem kapták el, és mindketten veszélyeztetettek.
Mutasson már valaki egyetlen fotót csapatokban bóklászó, osztályszinten házibulizó középiskolásokról...
Mert ezen rugózni könnyű, csak nincs alátámasztva.
4-es válaszolónak:
Ez a cikk arról ír fotóval, hogy a Margit-szigeten hogy bandáznak az emberek.
7: valóban, itt emberekről van szó, nem specifikusan diákokról.
Nekem ezzel volt bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!