Nem tudok esténként tanulni, csak reggelente. Ahogy elkezdek tanulni, egyből lefáradok, mit tehetek ez ellen?
Kilencedikes vagyok, a tanulást mindig úgy oldom meg, hogy hajnali ötkor kelek, és akkor tanulok.
Este nem tudok tanulni, egyből elfáradok.
Pl.: 10 percig tanultam egy rövid mondatot, és még mindig nem tudom, pedig még 2 oldalt megkéne tanulni. Reggel simán 5 perc alatt megtudnám tanulni, úgy hogy megmarad a fejemben. Nagyon aggódok, mit csináljak?
Én világ életemben fordítva voltam.
Még a suliban sem tudtam nagyon figyelni napközben.
Aztán este bármeddig fent tudtam maradni, vagy hajnalig tanulni, ha úgy hozta a történet.
Nem egyszer, nem kétszer hanem rengetegszer voltam úgy vele, hogy elhatároztam, hogy reggel korábban felkelek és akkor tanulok.
De mindig csak lenyomtam az órát, vagy ha fel is keltem, akkor a könyv felett elaludtam, vagy elolvastam a tanulni valót 20-szor, de 1 mondat sem maradt meg bennem.
Mások vagyunk.
Cseresznye pls
akkor tanulsz, amikor van hozzá lelkierőd kit izgat hogy reggel vagy este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!