Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ha párotok nem akarna le jönni a gyógyszerről?
5 éve pánikbeteg volt és ilyen hangulat segítőt vagy mit szed napi egyet azóta. Tünetmentes, de azt mondtam neki hogy mi lesz ha 5 év múlva nem hat a gyógyszer és ez aki most ő nem is ő hanem a gyógyszer. Azt mondta nem teszi le mert így teljes életet tud élni.
Ti mit tennétek?
Az én párom is pánikbeteg, próbált "lejönni" róla de sajnos előbb utóbb megint rosszul lesz, pár hónap (akár év) gyógyszer mentesség után. Nem mindenkinek válik be a leállás, főleg ha magának nem termeli meg azokat a dolgokat amiket a gyógyszer ad.
Gondolom a te párod sem szívesen élné át újra a rohamokat.
20-as, nem kétkedő vagyok.
Megvalósította, mert ő is belátta, hogy a gyógyszer nem megoldás. Nehéz volt? Igen. Lehetetlen? Nem.
Miért kellett lepontozni?
Elmondtam hogy mi történt az esetemben. Ennyi.
Ezért nem kellene csontra lepontozni.
Neki nehéz volt, de nem lehetetlen.
Muszáj minden szót kiforgatni?!
Eleve ezen az oldalon nem egymásnak kellene irogatni, hanem a kérdezőnek válaszolni.
A férjem pánikbeteg lett, egyik napról a másikra. Gyógyszert nem akart, azt hitte, hogy majd ő legyőzi. Nagyon mókás, mikor hetente egyszer-kétszer jön a mentő, mert pont olyan tüneteket produkál, mint akinek szívrohama van. Érted? Hetente kétszer néztem végig, hogy lehet, hogy most meghal! A végén összeomlottam. A gyerekek is kikészültek.
Hidd el, hogy nem lesz jó, ha abbahagyja a gyógyszert. De ha szeretnéd, írok még, hogy mennyibe került ez, minden értelemben. Anyagilag is, mert a munkahely se szokta szeretni, ha havonta ötször mész táppénzre, meg képtelen vagy ellátni a munkád, mert épp megfulladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!