Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, akiről soha, de soha nem hittem volna, hogy szakítana velem. Az egész életem felborult. Ti hogy kezdtétek előről ilyen helyzetben?
Annyira nagyon nem lehetett szerelmes, ha szakított veled.
Ha ennyit veszekedtetek, akkor mégis miből gondoltad, hogy ebből jó házasság lenne?
Nyavalygás helyett inkább tanulj a történtekből. Pláne, ha te voltál túlzottan hisztis.
N
Inkább kommunikálni kellett volna, a feszültsétek forrását azonnal megbeszélni, a másik érzelmi állapotáról folyamatosan tudni. Én azt figyeltem meg, hogy a "szeretlektevagyazéletemértelme" napi 10x elmondása, és az ajándékok/virág/tárgyi dolgokkal való elhalmozás, valamint a jövőbeli vágyak mondogatása mellett nem árt kb. napi szinten megbeszélni kivel mi van, hogy érzi magát, mi nyomja a lelkét. Ha valami feszkó támad, azt nem szabad sokáig húzni, meg kell erőltetni magunkat, és leülni szépen, őszintén megbeszélni, valamint tenni érte, hogy valtozzanak pozitív irányba a dolgok. És ez kölcsönösen meglegyen. Érezni és éreztetni kell a szeretetet, tiszteletet, megbecsülést és támogatást minden egyes nap.
Ezek a dolgok is megvoltak? Ha nem, erre fektess nagyobb hangsúlyt a jövőben, én azt tanácsolom.
Valamint 20-25 éves korára az ember (ki mikor fejleszt ki stabilabb személyiséget) tudatosan keressen, jöjjön össze hozzá illő emberrel. Ha valaki otthon ülni szeret, meg max átjárni a barátokhoz, dohányzik, tradícionális magyar konyha szerető, vígjáték és horror műfaj kedvelő, az valószínűleg nem lesz hosszútávon boldog olyannal, aki minden hónapban túrázna, meg új társas hobbikat próbálna ki, nem dohányzik, reformkonyhahívő inkább, valamint az elvontabb, mélyebb "művészfilmek" a kedvencei.
Most csak mondtam valamit, de érted a lényeget, hozzánk hasonló természetű, világnézetű párt keressünk én azt mondom (házasság, gyerek stb. téma meg evidens, hogy egyezzen).
Ne legyél már életképtelen!
Keresel egy könyvelőt és befektetési tanácsadót. Minden banknál van ilyen. Aztán majd beletanulsz, ha akarsz.
Túl materialista a kérdés.
Szerintem kevesebb mint 50% hogy ezt nő írta.
Már csak valami crypto valutàt kellett volna reklàmoznod:
Elhagyott , de 58247% profitot tudott produkàlni a rottweiler coinnal , ezért szerettem bele 😁
Pedig akartunk kölyköket is, meg mindent is.
Valamelyik nettófeszkós írhat ilyeneket.
Szerintem a ffi kérdező ilyen bénán , nőnek kiadva magàt vàr valami fajta visszacsatolást , ez a kèrdès szerintem valami ultra béna önhype.
Ràadàsul nincs is rá jó vàlasz:
- ó te szegény
- mekkora màzlista voltàl pedig
- a pasinak a kontaktjàt elkèrhetnèm, van felesbe 10M zlotyim ?
- én pedig szültem volna neki 2 afro gyereket is
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!