Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, akiről soha, de soha nem hittem volna, hogy szakítana velem. Az egész életem felborult. Ti hogy kezdtétek előről ilyen helyzetben?
"Szerintem kevesebb mint 50% hogy ezt nő írta."
Még annyi sem. Nem bírja megemészteni a kérdező, hogy dobta a nője és pótolhatatlannak érzi magát, a csajt meg életképtelennek.
Csak most érzed ezt hogy nincs vagy nem lesz meg egy ilyen ember.
Szakítás után mindig ezt érezzük, aztán majd idővel elmulik.
Ha idővel visszagondolsz majd rajossz, hogy van nála jobb ember is.
Akkor most picit egyedül maradsz és magadnak kell megoldani mindent. Jobb is ha nem tamaszkodsz másra hanem Te magad éled az életed, és teremtesz meg magadnak mindent.
Szia
Én a másik oldalt vagyok!
egy hete szakitottam vlem 2 év utan...
Mindent elterveztünk, csodálatos 2 év volt, egyszerűen imádtuk egymást... Pontosan tudtuk hogy mikor mit gondol a másik stb
És az utolso 2-3 hónap a munka miatt stressz lett, feszültség
Szakitott velem... Nagyon összetörtem, kb nem találom a helyem...
Ezt fogod még érezni szerintem te is sokáig...
Megpróbáltam visszaszerezni, többször is találkoztam vele stb de mindig nem volt a válasz sőt utoljára éreztem,hogy ő már tényleg "kurvára" nem akarja és hogy csak azért találkozik velem mert tisztel...
SAjnos elkell fogadni.. Tudom hogy rossz ,de valahogy elkell fogadni
és jobb ha nem gondolsz olyanokra hogy majd vissza jön pár hónap mulva stb 10/1-2 megy vissza azok se lesznek mindig jobbak, szóval felesleges energia pazarlas!
Valahogy legyél erős és éld túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!