Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátom, akiről soha, de soha nem hittem volna, hogy szakítana velem. Az egész életem felborult. Ti hogy kezdtétek előről ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Elmondanám, hogy nagyon szerelmes volt belém, ezért is hittem, hogy soha, de soha nem szakítana. Még most is mikor elhagyott, azt mondta szeret. A sok veszekedést nem bírja, nem illünk össze, ez volt a szakítóok. De mi terveztünk mindent, ami a nagy könyvben meg van írva: eljegyzést, esküvőt, gyerekeket. És most már ez vele nem valósulhat meg. Ő volt a biztos pont az életemben, és eltűnt. Még a pénzügyek terén is rossz nekem a szakítás, mert ő forgatta a befektetésre szánt pénzemet, én viszont nem értek se a részvenyekhez, se a kryptókhoz, se semmihez, még könyvelni se tudok, ő mindent aprólékosan könyvelt nekem. Most így eltűnik ez a passzív jövedelem forrásom, ami nagyon fog hiányozni, ugyanis kiadja a pénzem, és nem forgatja tovább. Hogy fogok valaha még egy ilyeb férfit találni, aki ennyire szeret, családot akar, ennyire hűséges, ért a befektetésekhez, ennyire jól néz ki, és ennyire szeretem? Sehol! Romokban az életem!
2021. dec. 13. 08:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem kevesebb mint 50% hogy ezt nő írta."

Még annyi sem. Nem bírja megemészteni a kérdező, hogy dobta a nője és pótolhatatlannak érzi magát, a csajt meg életképtelennek.

2021. dec. 13. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak most érzed ezt hogy nincs vagy nem lesz meg egy ilyen ember.

Szakítás után mindig ezt érezzük, aztán majd idővel elmulik.

Ha idővel visszagondolsz majd rajossz, hogy van nála jobb ember is.

Akkor most picit egyedül maradsz és magadnak kell megoldani mindent. Jobb is ha nem tamaszkodsz másra hanem Te magad éled az életed, és teremtesz meg magadnak mindent.

2021. dec. 13. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia

Én a másik oldalt vagyok!

egy hete szakitottam vlem 2 év utan...

Mindent elterveztünk, csodálatos 2 év volt, egyszerűen imádtuk egymást... Pontosan tudtuk hogy mikor mit gondol a másik stb

És az utolso 2-3 hónap a munka miatt stressz lett, feszültség

Szakitott velem... Nagyon összetörtem, kb nem találom a helyem...

Ezt fogod még érezni szerintem te is sokáig...

Megpróbáltam visszaszerezni, többször is találkoztam vele stb de mindig nem volt a válasz sőt utoljára éreztem,hogy ő már tényleg "kurvára" nem akarja és hogy csak azért találkozik velem mert tisztel...

SAjnos elkell fogadni.. Tudom hogy rossz ,de valahogy elkell fogadni

és jobb ha nem gondolsz olyanokra hogy majd vissza jön pár hónap mulva stb 10/1-2 megy vissza azok se lesznek mindig jobbak, szóval felesleges energia pazarlas!

Valahogy legyél erős és éld túl!

2021. dec. 15. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!