Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ha párotok nem akarna le jönni a
gyógyszerről?
Figyelt kérdés
5 éve pánikbeteg volt és ilyen hangulat segítőt vagy mit szed napi egyet azóta. Tünetmentes, de azt mondtam neki hogy mi lesz ha 5 év múlva nem hat a gyógyszer és ez aki most ő nem is ő hanem a gyógyszer. Azt mondta nem teszi le mert így teljes életet tud élni.
Olvastam a pánikbetegségről ott azt írták aki akar le tud jönni a gyógyszerről csak kitartás és önuralom kell, meg nekem van barátnőm aki volt pánikbeteg és azóta is megvan a gyógyszer nélkül
2021. dec. 30. 21:24
12/38 anonim válasza:
Idiota vagy.
2021. dec. 30. 21:31
13/38 anonim válasza:
Mi a faszert faj neked az, hogy ettol jobb neki? En ugy dobnalak ki, ahogy vagy. A szeretet elfogadasrol szol, te ebben nem vagy partner.
2021. dec. 30. 21:32
14/38 anonim válasza:
Szerintem szakíts, jobb lesz neki nélküled.
2021. dec. 30. 21:36
15/38 anonim válasza:
Szerencsetlen barom, mi van, ha husz eve szedi? Mi van, ha elete vegeig? Egy primitiv nem ismeres ez a gyogyszert azt ne. Es ha nincs mellekhatasa? Nem szokik hozza? Nem kell emelni az adagot?
Nagypapa inzulinjat vedd el, majd rajon, hogy nem cukorbeteg.
2021. dec. 30. 21:37
16/38 anonim válasza:
hat en a baratnod helyeben azon nyomban elhagynalak, mert rendkivul ostoba vagy es onzo. feltetelezem nem vagy pszichiater, hogy tudd hogy hatnak a pszichatriai gyogyszerek, akkor meg ne 2 db google keresesbol akard kitalalni, milyen es mennyi goygyszert szedjen a kedvesed, aki ennek hala tud csak teljes eletet elni
2021. dec. 31. 00:43
17/38 anonim válasza:
Én is pánikzavaros vagyok, egy kis depresszióval megspékelve. Igen, szedek rá gyógyszert, de a személyiségemet egyáltalán nem változtatja meg. Ezek nem tudatmódosítók, csak "szinten tartanak". Te azt szeretnéd, ha a párod xarul lenne?
2021. dec. 31. 02:02
18/38 anonim válasza:
#16: A kerdezo nő.
2021. dec. 31. 07:28
19/38 anonim válasza:
A feleségemnek szintén pánikbetegsége volt. Frontint írtak fel neki. Láttam rajta, hogy elég hamar a rabjává vált, mert megszüntette a tüneteket. De én kértem tőle, hogy hagyja el teljesen. Ezt hamar meg is tette. Szerencsére.
Igen, tudom mi a pánikbetegség és azt is, hogy ezek a szerek nem a megoldást nyújtják.
2021. dec. 31. 07:42
20/38 anonim válasza:
Utolsó (és a többi "kétkedő") már éltél át pánikrohamot? Elárulom, baromira nem mókás dolog. Persze könnyű mondani, hogy "gyere le a gyógyszerről", ha nem élted át a helyzetet. Megvalósítani a dolgot viszont baromi nehéz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!