Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok ha párotok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok ha párotok nem akarna le jönni a gyógyszerről?

Figyelt kérdés

5 éve pánikbeteg volt és ilyen hangulat segítőt vagy mit szed napi egyet azóta. Tünetmentes, de azt mondtam neki hogy mi lesz ha 5 év múlva nem hat a gyógyszer és ez aki most ő nem is ő hanem a gyógyszer. Azt mondta nem teszi le mert így teljes életet tud élni.

Ti mit tennétek?

2021. dec. 30. 20:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%
Általában ezt naponta kell szedni és így is van kitalálva, mint az antidepresszánsok.
2021. dec. 30. 20:52
 2/38 A kérdező kommentje:
De miért nem akar lejönni róla? Az én kedvemért sem. Ennyire nem számítok neki, még ennyit sem tesz értem
2021. dec. 30. 20:54
 3/38 A kérdező kommentje:
Meg igazából ahogy írtam ez nem is biztos ő, végül is a gyógyszer hatása alatt van egesz nap szoval ez nem is biztos hogy ő
2021. dec. 30. 20:55
 4/38 anonim ***** válasza:
90%

2.

...a pánikbetegség nem így működik, hogy ő eldönti, hogy nem lesz többé és elhagyja a gyógyszert. Elhagyja, és majd rátör itt-ott. Az tetszene? Szeretnéd, ha ez uralná az életeteket? Arról nem is beszélve, hogy majd szoronghat állandóan emiatt?

2021. dec. 30. 20:56
 5/38 A kérdező kommentje:
És mi van ha egyszer csak majd nem hat a gyógyszer?
2021. dec. 30. 20:57
 6/38 anonim ***** válasza:
90%

5.

Akkor kap egy másikat, egy erősebbet, más hatóanyaggal. Ezzel gondolom 2-3 hetente eljár a helyi pszichiátriai gondozóba vagy fizetős dokihoz, vagy bármi és ott pont ezt szokás megbeszélni, hogy hogy érzi magát, mennyire hatásos, hátráltatja-e valamiben, van-e mellékhatás...

2021. dec. 30. 20:59
 7/38 anonim ***** válasza:
90%
Először olvass utána a pánikbetegségnek, mert jelenleg fogalmad sincs miről van szó.
2021. dec. 30. 21:00
 8/38 anonim ***** válasza:
95%
Neked valami szellemi fogyatékosságod van? Nyilván azért nem áll le a gyógyszerről, mert így tud normálisan működni!
2021. dec. 30. 21:06
 9/38 anonim ***** válasza:
94%
Még jó, hogy nem szívbeteg vagy cukros. 🤦‍♀️ Te szedsz valamit? Ha nem, akkor kéne!
2021. dec. 30. 21:20
 10/38 A kérdező kommentje:
Igazából évente egyszer jár orvoshoz akkor is csak felirja neki a javaslatot, nem vizsgál, nem kérdez az semmit
2021. dec. 30. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!