Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál emiatt?
Ha nem éreznéd, hogy fontos vagy a másiknak, vagy hogy szeretne. Beszéltem róla, de nem sok minden változott. Eléggé szenvedek ebben a helyzetben. Szakítanál ilyen miatt?
Én 25/F Ő 24/N
Mivelhogy nem írtad le, mi miatt érzel így, értelmezhetetlen a kérdésed.
Ha pl. (feltételezve, hogy a fiatalember helyében volnék) az lenne az elvárásod, hogy naponta ötvenszer szívecskés smiley-kat küldjek, és minden "üzidre" perceken belül reagáljak munkaidőben, akkor ezt biztos nem kapnád meg, hiába hisztiznél újra és újra miatta.
Az egy másik kérdés, hogy nem várnám meg, hogy te szakíts, hanem az első ilyen esetnél levonnám a következtetést, hogy nem passzolunk egymáshoz.
#2 nagyjából ezek miatt:
- ha nem látjuk egymást egy hétig, és azt írom, hogy "hiányzol", akkor jól esne erre egy olyan válasz, hogy "te is hiányzol nekem", de ilyet még egyszer sem hallottam tőle
- 100-ból 99x én kezdeményezem a találkozást
- 100-ból 99x én kezdeményezem a szeretkezést
- igaz, még csak 2-3 hónapja vagyunk együtt, de egyszer sem hallottam még tőle olyat, hogy "jó volt veled lenni", vagy hasonlót
- velem nem tervez, a barátokkal igen
- egyetemista, és inkább hazautazik minden hétvégén a szüleihez, így egy teljes napot sem tudunk együtt tölteni értelmes programot csinálva
2-es vagyok.
"- 100-ból 99x én kezdeményezem a találkozást
- 100-ból 99x én kezdeményezem a szeretkezést"
Ez mondjuk így tényleg arra mutat, hogy nem vonzódik hozzád ill. nem akar veled időt tölteni.
Ha szakítani akarsz emiatt, az érthető.
Én vagyok a férfi a történetben.
Igazából nem tudom mi fogott meg benne, egyszerűen beleszerettem mindenébe.
"honap alatt o hogyan fejezte ki a szeretetét irántad"
Pl. ő kezdeményezte, hogy ez legyen párkapcsolat, miután az én ugyanilyen jellegű kezdeményezésemet visszautasította
4-es vagyok, nem vagyok meggyozodve arrol, hogy ez a lány szeret téged. Ha félénk termeszetu is, pl. akkor is ennyi ido alatt valamifelekepp ereztetnie kellene, hogy szeret es fontos vagy neki.
Ennyi ido utan pont hogy langolnia kell a szerelemnek, egyre csak a másikra vágyni, vele akarni lenni, szerintem te is tudod. Vagy ha még csak alakul a szerelem /mert van hogy nem rogton jon/, akkor is erezned kene, hogy erdeklodik, hogy fontos vagy neki, hogy a kedvedben akar járni.
Nekem a pasi baszkodja a képembe h neki a tökéletes nő az Angelina Jolie
Azota is meghallom annak au agàrnak a nevét ugy vágnàm ki a tvt a fenèbe 😏
A lány vagy eleve hűvösebb típus, vagy érzelmileg éretlen egy komoly kapcsolathoz, vagy valóban kevésbé vonzódik hozzád, és inkább szex- és szabadidőpartnerként tekint rád ("barátság extrákkal"). Az sem kizárt, hogy aspergeres, és nehezére esik kifejeznie a kötődést. Sőt, akár szívtelen pszichopata is lehet.
Bármelyikről legyen is szó, mivel boldogtalan vagy, el kellene engedned a lányt, de amíg szerelmes vagy belé, erre úgysem leszel képes.
Próbálj meg beszélni vele. Kérdezd a korábbi kapcsolatairól, volt-e már valaha szerelmes stb. Ne legyél alárendelődő, fejezd ki bátran az igényeidet (lásd asszertív kommunikáció).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!