Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok emiatt?

Figyelt kérdés
A párommal együtt élünk, hétköznap dolgozunk mindketten, ő meg hétvégén, ha teheti, hazamegy az anyjához. Szeretnék vele lenni én is hétvégén, mivel hétköznap alig van időnk, de nem tudok emiatt. Az anyja is zsarolja persze érzelmileg, ha már egyszer nem megy haza, kezdi, hogy hogy lehet ilyen a párom, hogy ő felnevelte, és erre ő nem törődik vele... De a párom meg nem mondja meg neki, h állítsa le magát, hanem beadja a derekát és folyton hazamegy (200 km). Kezd elegem lenni, sajnos egyébként minden téren jól megvagyunk.. :(
2018. dec. 24. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Legyen szeretod. Majd koszonje meg az anyjanak,ha kiderul.

N

2018. dec. 24. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Ossze se koltoztem volna mami kisfiaval.
2018. dec. 24. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

"sajnos egyébként minden téren jól megvagyunk.."

Ez a "sajnos" árulkodó. Már rég eldöntötted, hogy dobod csak kényelmes a langyos kapcsolatba ülni, nem igaz?

2018. dec. 24. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez pont elég ahhoz hogy szakítanék.Amikor lenne egy kis idő,nem téged választ,hanem hazafut.
2018. dec. 24. 10:34
 5/9 anonim ***** válasza:
szakitanék,ez nem kapcsolat.
2018. dec. 24. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Szakíts vagy ültesd le és agyald meg egy kicsit ezzel kapcsolatban. Amit az első írt, hogy tarts szeretőt vagy csald meg azt felejtsd el, az a legszánalmasabb dolog amit tehetsz ebben az esetben.
2018. dec. 24. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Én nem szakitanék rögtön, először szép komolyan elbeszélgetnék vele, hogy vagy változtat ezen ,vagy mehet.

Ne finoman, ne megalázkodóan beszélj. Légy határozott és lássa hogy komolyan gondolod.

Senkinek se lenne kedve ilyen kapcsolatban élni. Ráadásul 200 km nem egy olcsó mulatság.

2018. dec. 24. 12:49
 8/9 Rockarc ***** válasza:

Kapd el a grabancat es tisztazzatok a kerdest. A kedves mamanak tudomasul kene vennie, hogy az egy szem pici fianak az eleteben megjelent egy masik no is, es ertelemszeruen nem tud kette szakadni.

Szerintem ha nem tudtok odaig eljutni, hogy minden masodik hetvege a tied, akkor nincs mirol beszelni. Mit fog csinalni egy ilyen fiu, ha komolyra fordul a kapcsolat, es mondjuk szuletik egy kozos gyerek? Szalad anyucihoz tovabbra is? Szerintem akkor mar orulhet a kedves mama, ha havonta egyszer arra tolja a kepet.

Beszeljetek, ervelj, forszirozd a kerdest es kozben kezdd el szepen levalasztani anyukarol. Ha mar a ti kapcsolatotokban nem is jon el az attores, a sracnak mindenkeppen szivesseget teszel, ha elinditod az onallo egyedfejlodes utjan. En azt gondolom, hogy 200 km tavolsag miatt minden olyan elonnyel rendelkezel, amivel magad fele tudod forditani a valasztottad.

Egyutt eltek, anyuci erotere jo messze van, fiatal no vagy, tessek kivivni magadnak, ami jar, a srac nem tehet rola, igy lett kondicionalva, neked kell finomhangolnod. :)

42F

2018. dec. 24. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt. Volt hogy akkor hívta az anyja, mikor 'csináltuk', majd mikor végeztünk láttuk hogy írt smst. Mit képzel magáról, hogy nem veszi fel neki a telefont. Ha szükség van rá, akkor sosincs ott meg ilyenek. A kapcsolatunk elején óránként hívogatta.

Ha nem ment haza, akkor sírt, hisztizett, stb.

Mondtam a páromnak, hogy ez így nem mehet tovább, építse le az anyját. 2 hónap alatt sikerült.

Már havi 1x jár haza, anyci nem hívogatja olyan sokat.

Próbáld meg te is rávenni a párod, hogy szakadjon le a cs3csről.

2018. dec. 28. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!