Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a barátnőtök nagyon amatőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőtök nagyon amatőr lenne az ágyban szakítanátok vele?

Figyelt kérdés
Rosszlányokon olvastam egy prostiról, aki állítólag nagyon kezdő még és nem tudja mit kell csinálni a férfiakkal, pedig kedves, szép és igyekszik, úgyhogy nem ajánlják a makktársak.

2018. szept. 21. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy prostitól CSAK annyit vársz, hogy a kifizetett menet jó legyen, hiszen csak azért vagy ott.

Egy barátnőt nem fogsz (normál esetben) kidobni, mert elsőre kezdő, hiszen az többről szól.

Gondolj bele, étteremben megreklamálod, ha szr a kaja, de anyádat/feleségedet nem hajítod ki, amiért egyszer benézett valamit, és odakozmált a főztje.

2018. szept. 21. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, hogy állítható egy tapasztalatlan és béna szexmunkás párhuzamba egy párkapcsolatban fellépő problémával. Az ember nem szakít a párjával csak azért, mert még nem tud főzni (de szeretne mondjuk megtanulni és próbálkozik), ellenben nem mész olyan étterembe, ahol a szakácsnak nincs megfelelő tudása ahhoz, hogy finom ételeket készítsen.
2018. szept. 21. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Hamar megtanítanám, hogyan bäszik a magyar. 🙂
2018. szept. 21. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

H..lye és sötét vagy, de nagyon. Miért nem inkább egy Ferrarit hasonlítasz össze egy Lada-val?

Én meg szűz voltam, mikor a párommal megismerkedtem, jé, azóta 5 és fél éve együtt vagyunk. Hogy lehet ez? :D Nem tudom.

2018. szept. 21. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Mert te aztan biztos profi lehetsz az agyban😂😂😂

Amugy nem ertem a kettonek mi koze egymashoz?

2018. szept. 21. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiphaszott okosnak kell lennie, aki konkrétan egy prostit és egy barátnőt hasonlít egymáshoz.

Gondolom szerencsétlen lány eleve nem élvezi az adott férfiakkal a szexet, egy prosti nyilván nem azért szexel, hanem a pénzért.

Kapcsolatban kicsit más tészta, de neked aztán láthatóan fingod sincs róla, így fölösleges bármit is mondai. ;)

2018. szept. 21. 15:13
 7/7 he84 ***** válasza:
Hát valóban eléggé fura hasonlat, igazuk van itt a többieknek. Szinte semmi közük ezeknek egymáshoz.
2018. szept. 21. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!