Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök nagyon amatőr lenne az ágyban szakítanátok vele?
Egy prostitól CSAK annyit vársz, hogy a kifizetett menet jó legyen, hiszen csak azért vagy ott.
Egy barátnőt nem fogsz (normál esetben) kidobni, mert elsőre kezdő, hiszen az többről szól.
Gondolj bele, étteremben megreklamálod, ha szr a kaja, de anyádat/feleségedet nem hajítod ki, amiért egyszer benézett valamit, és odakozmált a főztje.
H..lye és sötét vagy, de nagyon. Miért nem inkább egy Ferrarit hasonlítasz össze egy Lada-val?
Én meg szűz voltam, mikor a párommal megismerkedtem, jé, azóta 5 és fél éve együtt vagyunk. Hogy lehet ez? :D Nem tudom.
Mert te aztan biztos profi lehetsz az agyban😂😂😂
Amugy nem ertem a kettonek mi koze egymashoz?
Kiphaszott okosnak kell lennie, aki konkrétan egy prostit és egy barátnőt hasonlít egymáshoz.
Gondolom szerencsétlen lány eleve nem élvezi az adott férfiakkal a szexet, egy prosti nyilván nem azért szexel, hanem a pénzért.
Kapcsolatban kicsit más tészta, de neked aztán láthatóan fingod sincs róla, így fölösleges bármit is mondai. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!