Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, szakítanátok? (Bővebbdn lent)
Érdekes kérdés és szerintem mind a két félnek igaza van: neked is és a barátodnak is. Neked azért van igazad, mert nem ő a gyerek biológiai apja, és lehet, hogy fél év múlva szétmentek. Neki azért van igaza, mert mi van, ha együtt maradtok életetek végéig, ő neveli a fogadott gyerekét, eltartja a családot, ugyanis ekkor már lenne beleszólása a lány dolgaiba. Nehéz ügy. Én azt mondanám, hogy őt is megértem, de ha a jelenlegi állapotot nézzük, akkor túl sok beleszólása talán nem lehet, ugyanis ő még szinte egy "idegen".
Egyébként kíváncsi lettem, mi a gyerek neve? :D:D
Gondolom nem fogtok együtt élni, nem vesz részt a baba gondozásában, nem fizeti az orvost, stb..
Nem az ő dolga, ha kutyád lenne sem szólhatna bele a nevébe, nemhogy egy gyermek nevébe..
Ez a te döntésed, ő majd úgy becézi, ahogy szeretné, ha nem tetszik neki sehogy becézve a név, hívja Babának, Kicsinek Üntyömpüntyömnek. Itt lezárod, hogy te erről nem akarsz többet beszélni ez lesz a neve és pont.
Másrészt nem tehet róla, gondolom szeret téged, gondoskodna rólad, ezért a babaról is, akarmennyire megbeszéltétek, normális férfiakban van ez az óvó védő ösztön, ő most találkozott ezzel először, nehéz lesz kordában tartania.
Na meg arról sem feledkezhetünk el, hogy most jön a neheze.. és a következő 30+ évben minden rokonodtól és valamennyire hozzád közelállótól a kéretlen véleményeket és jobb döntéseket fogod hallgatni, szóval nem csak a barátoddal kell majd küzdeni..
Jó megoldást nem tudok, pedig van tapasztalatom.. ha el is fojtja a véleményét és az elveit, a tüske benne marad és te kaphatod a pillantásokat, hallgatásokat, cammogásokat.
Még jön a terhesgondozás(magán-állami), a szülés(császár-természetes), érzéstelenítés-semmi, szoptatás gyakorisága-tápszer, altatás, nevelés, sírni hagyás, kézre csapás, rendrakás, pelenkázás, házimunka..
Sajnos nekem fogalmam sincs, hogy tudnak szálkamentesen kompromisszumot kötni az emberek, miközben nézik, hogy a másik szerintük hülyeséget csinál egy számukra fontos valakivel..
Hátha nektek menni fog.
Az viszont biztos, hogy a srác nem tehet erről az érzésről, és bizony nem csak vele és nem csak erről kell majd megoldanod a helyzetet.
Persze én is így gondolom, egyértelmű hogy ha együtt leszünk lesz beleszólása a dolgokba, egyenrangú felek leszünk 2-3 év múlva, ha valamit el kell dönteni a picivel kapcsolatban, és az is egyértelmű hogyha megszületik és tényleg velünk marad a párom akkor apaként tekint majd rá, DE még most korainak tartom azt hogy ilyen szinten beleszóljon. És igen a névadás joga jelen pillanatban csak engem illet, csak ezt ő nem érti még.. (vagy nem tudom)
Lejre lesz a neve :)
Legyel nagyon ovatos. Nem eltek egyutt, de utasit, parancsol. Sok gond lesz ebbol kesobb. A gyerek nevehez semmi koze.
En dobnam a pasit, agresszivnek tunik...
#1: "eltartja a családot"
Miert is?
No is kereshet tobbet. 2 muszaki diplomam van, nem kell eltartani, es a legtobb not nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!