Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, szakítanátok? (Bővebbdn lent)
Valahogy finoman kéne leszerelni a barátodat. Ez egy kényes helyzet.azoknak is van igazságuk,akik arról beszélnek,hogy kinek mik a tervei stb. Meg neked is,hogy nem akarod még ennyire mélyen bevonni. Meglehet,hogyha a helyedben lennék,én is így gondolkodnék. Ha meg a barátod helyében lennék,lehet úgy érezném,hogy ez egy működőképtelen dolog...elég nagy dolog eleve,hogy egy másik férfi gyermekét kész elfogadni..ezzel lehet összefüggésben a név dolog is..viszont,ahogy mondod,nem tudhatod, meggondolja-e magát x hónap múlva..
Remélem békésen megoldjátok!:)
Semmi gond a névvel, nem lesz feltűnő.
Onnan tudja, hogy milyen nevűek lesznek a gyerekével együtt, hogy minden évben készül statisztika a leggyakrabban adott 100 névről. Nem fog kitűnni.
#22: próbálom vele megértetni, hogy az hogy mi lesz a neve egy életre szóló döntés,nagyon nem arról van szó hogy hova fog járni oviba, vagy milyen babakocsit veszek.. és nem akarom hogy más befolyásoljon, mert én vagyok az az egyetlen fix személy aki mindig itt lesz neki, és nem szeretnék azért olyan nevet adni neki ami nekem nem annyira tetszik, mert valaki aki lehet hogy 1-2-5 év múlva eltűnik, és lévén hogy úgysem az ő gyereke nem vesz részt sem az én, sem a lányom életében, azt szeretné ha máshogy hívnák. És egyébként sok mindenben részt vesz, ami nem ilyen meghatározó dolog mint a lányom neve, szóval nem is értem hogy ez miért olyan fontos.. de én is remélem hogy dűlőre jutunk.
#23: 24 és 27
Felvállal engem és a gyerekemet? Egyrészt senkinek nem kell felvállalnia mert nem vagyok férfira szorulva, nem azért van velem mert nekem kell valaki aki eltartson. Mellettem áll a családom, és folyamatban a diplomám, nem egy lepukkant 15 éves cigány vagyok, hogy fel kelljen vállalni. Másrészt azt gondolom hogy nem lett volna helyesebb ha rohanok abortuszra, hogy megöljem saját gyerekem, ha már ez így történt.
Rengeteg család van ahol a szülők a gyerekek után elválnak majd újra párt találnak, aztán örüljenek hogy felvállalják a gyereküket, ugyan már..
És nyilván azért nem szeretném ha ő határozná meg a nevét, mert mint mondtam lehet nem marad velünk és mivel nem az ő gyereke nincs rá biztosíték, nyilván nem is várja el az ember, hogy attól majd 5-10-15 év múlva is az apjaként viselkedjen.Lehet hogy a gyerekemnek ő egy vadidegen lesz mert azelőtt elhagy minket, hogy emlékezhetne rá vagy bármi. És senki ne mondja azt hogy 4 hónap már egy biztos talaj, mert nagyon nem az.
A kérdés pedig nem a névről szólt..
"A kérdés pedig nem a névről szólt.."
Azért elég fontos szerepet játszik a kérdésben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!