Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok mert párotok túl sokat ül a wécén?
Miért, úgy üldögél ott, hogy nem húzza le a WC-t??
Amúgy ha a párom arra hivatkozva csinálja ezt, hogy ott nyugalom van, akkor szerintem először magamba néznék. xD
Mintha barátnőm írta volna, ő kb 1órát ül bent. Engem is zavar mert q másikra nincs tekintettel, mert mi van ha közbe neki is kellene wcre menni?
Annak nem a mobilozás stb a funkciója
2Amúgy ha a párom arra hivatkozva csinálja ezt, hogy ott nyugalom van, akkor szerintem először magamba néznék. xD"
Itt nem arról van szó, hogy nem elég békés az otthoni légkör. Legyek bárhol (munkahelyen, vendégségben, bármi), ha elmegyek WC-re, garantáltan lesz néhány nyugis percem. Ezek után annyira a nyugalmat kapcsolja az agyam a WC-hez mint helyiséghez, hogy ha otthon magamra zárom az ajtót, akkor is eláraszt a végtelen nyugalom.
#8!
Azt hittem hogy eláraszt a végtelen szarszag 😁😁.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!