Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok mert párotok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok mert párotok túl sokat ül a wécén?

Figyelt kérdés
30-40 percet tölt ott azt mondja azért mert ott olvas és ott nyugalom van de szerintem meg undoríttó hogy abba a szagba ott ül ennyit mint egy hajléktalan aki alá csinál magának aztán meg bele is fekszik
2021. dec. 27. 23:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Nekem fontos, hogy a párom ne ábránduljon ki belőlem, és nem tetszene, hogy őt ez nem érdekli viszont.
2021. dec. 28. 00:12
 2/31 anonim ***** válasza:
97%

Miért, úgy üldögél ott, hogy nem húzza le a WC-t??

Amúgy ha a párom arra hivatkozva csinálja ezt, hogy ott nyugalom van, akkor szerintem először magamba néznék. xD

2021. dec. 28. 00:13
 3/31 anonim ***** válasza:
81%
#2 Ez jogos 😂
2021. dec. 28. 00:15
 4/31 anonim ***** válasza:
92%

Mintha barátnőm írta volna, ő kb 1órát ül bent. Engem is zavar mert q másikra nincs tekintettel, mert mi van ha közbe neki is kellene wcre menni?

Annak nem a mobilozás stb a funkciója

2021. dec. 28. 01:11
 5/31 anonim ***** válasza:
60%
Pffu, ha komoly ez a kérdés, akkor komoly bajok vannak a toronyben kedves kérdező. Neked nem pasi hanem valami gyurmából készül cseléd kéne, akit kedved szerint formálhatsz.. A következő szakítási ok majd az lesz, hogy a barna sört szereti a világos helyettM
2021. dec. 28. 01:12
 6/31 anonim ***** válasza:
70%
4: mivan ha, majd kinyitha a száját és akkor sietek..
2021. dec. 28. 01:13
 7/31 anonim ***** válasza:
70%
Én is ülök ott annyit, mert sajnos nekem elég nehezen jön ki a csokis virsli, aztán meg hagyom lenyugodni azt a részemet ahová nem süt be a nap. Ja és közben le is húzom, nincs szag, úgy ülök ott. Nem tudom miért zavar ez bárkit is azon kívül ha esetleg neki is wc-re kell mennie és csak 1 van belőle a házban.
2021. dec. 28. 03:00
 8/31 anonim ***** válasza:
88%

2Amúgy ha a párom arra hivatkozva csinálja ezt, hogy ott nyugalom van, akkor szerintem először magamba néznék. xD"

Itt nem arról van szó, hogy nem elég békés az otthoni légkör. Legyek bárhol (munkahelyen, vendégségben, bármi), ha elmegyek WC-re, garantáltan lesz néhány nyugis percem. Ezek után annyira a nyugalmat kapcsolja az agyam a WC-hez mint helyiséghez, hogy ha otthon magamra zárom az ajtót, akkor is eláraszt a végtelen nyugalom.

2021. dec. 28. 03:17
 9/31 anonim ***** válasza:
75%

#8!

Azt hittem hogy eláraszt a végtelen szarszag 😁😁.

2021. dec. 28. 03:22
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
#9 nem minden WC-n van átható szarszag. fél órát trónolni a szar felett én sem szeretek :D
2021. dec. 28. 03:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!