Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok mert párotok túl sokat ül a wécén?
Figyelt kérdés
30-40 percet tölt ott azt mondja azért mert ott olvas és ott nyugalom van de szerintem meg undoríttó hogy abba a szagba ott ül ennyit mint egy hajléktalan aki alá csinál magának aztán meg bele is fekszik2021. dec. 27. 23:58
11/31 anonim válasza:
Őszintén, ha a nők, nőitek csinálnák ezt, nem lenne baromi kiábrándító? Engem nem a szarás zavar, ne értsetek félre, hanem a kotlás. A szarás egy kétperces művelet. Akkor megyek, amikor kell, kinyomom, kitörlöm, lehúzom. Pisi közben sem üldögélünk, hogy jöjjön, meg nem olvasgatunk, telózgatunk, kakánál sem kéne. Ha nyugalom kell, ne egy funkcionális szobácskában ücsörögjünk, hanem kommunikáljunk.
12/31 anonim válasza:
Valaki szereti a sz.ar szagot, azért üldögél ott. Fetish!
13/31 anonim válasza:
Érdekel, aki lepontoz (11), annak mi a pro-kaka véleménye. Nálunk a fotelben is lehet nyugiban olvasgatni, nem kell fedetlen segglyukkal elvonulni.
14/31 anonim válasza:
#11 totál igazad van, szerintem is kiábrándító és undorító szokás 40 percig a wc-n kotlani. Telefonozni, olvasni nem lehet a nappaliban, vagy a szobában? Szerintem az ilyen vagy titkol valamit, lehet a wc-n tinderezget, vagy csak baromi igénytelen. Az a duma, hogy “ott nyugalom van”, kamu, alapból ott már baj van akkor a kapcsolattal, ha a wc-n talál csak nyugalmat.
15/31 anonim válasza:
2 perces művelet?
Számomra álom lenne, mivel vas pótlás miatt székrekedéssel küzdöm, és csak erőlködéssel tudok "préselni", igaz 15-20 általában, de nem fel órák, vagy több.
16/31 anonim válasza:
Nagyon jó a téma. Jók vagytok. 🤣🤣🤣
17/31 anonim válasza:
Hát én jót nevettem amit írtál, de tökre igaz!
2 perces művelet...😅😅
Ez is igaz , én is akkor megyek amikor kell..
Nő vagyok
18/31 anonim válasza:
Hát lehet én választottam be, de minden férfi, akiről valaha tudtam a vécézési szokásait, szeretett hosszabb időre bezárkózni a mosdóba. Apám is ilyen volt, a férjem is ilyen, de az exem is képes volt egy órát eltölteni ott, csak úgy, mert miért ne. Egy barátnőm is mondja, hogy az ő férje is szeret trónolni, szóval nekem ez valahogy úgy a világképem része, hogy a férfiak sokáig üldögélnek ott :D Emiatt nem szakítanék, bár amúgy engem is zavar és szerintem is egy rossz szokás, teljesen egyetértek a #11 válaszolóval, nekem is egy 2-perces művelet általában. Amúgy a férjem is azt állítja, hogy a nyugi miatt van ott sokáig, de szerintem ez csak egy betanult reflex-válasz, mert a gyerek egyikünket sem hagy nyugton a mosdóban, vagy bemegy, vagy addig dörömböl az ajtón, amíg ki nem jössz, szóval annyira nem pihentető elvonulni mostanság nálunk vécézni :D
19/31 anonim válasza:
Nekem ez is ratenne arra hogy kiábránduljak.
20/31 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, Sheldonnak is 20 perc volt a wc ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!