Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok mert párotok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok mert párotok túl sokat ül a wécén?

Figyelt kérdés
30-40 percet tölt ott azt mondja azért mert ott olvas és ott nyugalom van de szerintem meg undoríttó hogy abba a szagba ott ül ennyit mint egy hajléktalan aki alá csinál magának aztán meg bele is fekszik
2021. dec. 27. 23:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%

Fél órája a wc-n ülök és titeket olvaslak.

Az asszony már 2x bekopogott.

2021. dec. 28. 10:53
 22/31 anonim ***** válasza:
69%
Szánalmas ember lehet az, aki a másikat abból ítéli meg, hogy mennyi ideig sz.rik..
2021. dec. 28. 11:26
 23/31 anonim ***** válasza:
59%

"Fél órája a wc-n ülök és titeket olvaslak.

Az asszony már 2x bekopogott."

és gondolj bele, mennyiszer szólna (vagy rosszallaná magában), ha a szoba közepén olvasgatnád már fél órája a gyakorikérdéseket

2021. dec. 28. 11:33
 24/31 anonim ***** válasza:
57%
Anyu ilyenkor bekiabalt "mi tart eddig,meg is eszed?"
2021. dec. 29. 17:40
 25/31 anonim ***** válasza:
91%
Azért aki ezért szakít, annak inkább rongybabát adnák, nem férfit..
2021. dec. 29. 20:33
 26/31 anonim ***** válasza:
72%
Hát még jó, hogy az én párom le se sz*rja, hogy meddig vagyok wc-n... Stressz és helytelen táplálkozás miatt heti 2-szer tudtam csak intézni a nagy dolgot. Ez még a jobb átlag. Fájt, vért izzadtam, mire végeztem. Kemény 3/4 órányi művelet volt ez mindig. A végén sírva jöttem ki, vérző aranyérrel. Bebaszott volna, ha ezután még fújnak rám hogy milyen undorító vagyok.
2021. dec. 29. 22:56
 27/31 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Én is szoktam wcn olvasni ( könyvet), és nincs büdös, egyszerűen lehúzom a wct közben és légfrissítő is van a világon. Óvodás dolog ilyen hülyeségeken fennakadni. Ilyen ember nekem biztos nem lenne a párom aki ezért hisztizik.
2021. dec. 30. 01:09
 28/31 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem vécén olvasgatni instant libidóölő. Miért jobb lehúzott gatyával, mint a kanapén kényelmesen? Komolyan érdekel.

Fenntartani a tüzet, dolgozni a kapcsolaton, nem elkényelmesedni - az első dolog lenne, hogy nem foglalom be a vécét. De ezek szerint ezek csak magasztos szavak, nem jelentenek cselekvést. Ugyanolyan proli dolog, mint direkt a másik orra alá fingani vigyorogva.

2021. dec. 30. 05:24
 29/31 anonim ***** válasza:
Milyen szag? Ugy erzed, teleszarja a vecet, es azon uldogel?
2021. dec. 30. 19:30
 30/31 anonim ***** válasza:
28. Akkor te ne olvass a wcn, és rohangálj a wcre fingani otthon is mint valami mérgezett egér. De nem mindenki ilyen hisztigép mint te, ez van.
2021. dec. 30. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!