Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok, ha a párotok a tudtotok nélkül csináltatna magára egy nagy tetoválást?
Az ő teste, azt csinál vele, amit jónak lát, de mivel nekem nagyon nem tetszik a tetoválás ezért én szakítanék.
Ez alapvetően megérthetetlen hozzáállás a részemről?
Nekem jött már haza a férjem egy jó nagy meglepetés tetoválással a lábán, a minta egyáltalán nem tetszik, de nem csináltam belőle ügyet, ez pont nem olyan dolog, amiben ki kéne kérnie a véleményem. Ettől nem lesz kevésbé vonzó számomra, meg nyilván nem az exe fotóját tetováltatta a homlokára, szóval nem történt olyan, amire berágnék :D
Te viszont azért szakítasz, amiért akarsz, ez is egy indok. Én azért szakítanék például, ha bármikor féltékenykedne, sokan pedig ezt simán elénézik a párjuknak, mindenkinél más az ingerküszöb.
Valószínűleg megpróbálnám elfogadni, és valószínűleg nem menne.
Valahányszor ránézek és a fél testén ott éktelenkedne egy hatalmas borzadály tetkó... Ez kb. azzal lenne egyenértékű, mintha holnaptól kizárólag metálhörgéssel szólna hozzám. Ugyanúgy "csak" külsőség, belülről ugyanaz az ember ugyanazzal a lélekkel és gondolatokkal, de hosszú távon mégsem hiszem, hogy el tudnám elviselni.
#7es remélem csak ironizaltal és igazából nem vagy ennyire ostoba.
Kérdező, ha neked nem tetszik a tetoválás szíved joga, kinek mi. De ha emiatt szakitasz akkor nem vagy szerelmes. Ebben az esetben meg azt mondom szakíts, ne húzd az idejét. Én pl ki nem allhatom a dohányzást. Mégis volt olyan párom aki cigizett de túl léptem rajta mert szerettem. Szóval te nem szereted azt az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!