Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakitanatok?
Figyelt kérdés
Parom hat ev utan a szemembe hazudott. Tegnap bulizni voltak a haverjaival es ugy alakult h egy lany ismerosevel talalkozott a buliban es a csaj hazavitte kocsival a paromat ( nem elunk egyutt) . Ezt egy baratjatol tudtam meg. Mikor rakerdeztem hogy mivel mentek haza azt mondta h taxiztunk a haverokkal... erre elborrult az agyam egybol mondtam neki h tudom h hazudik es a lany vitte haza. Most sir h nagyon szeret es csak azert hazudott rola mert felt h mit mondok es nem hiszem el h csak ennyi volt ...
Oszinten maga az h egy lany viszi haza mert epp autoval van es utbaesik pl az nem zavarna bar nem orulnek neki nyilvan, de ez h letagadta ... ezzel elgondolkodtam h van-e ertelme ennek egyaltalan. Szerintetek?
Hű jó nagy pofon neki. Ha látom h tényleg megbánta és a lánnyal nincs semmi, akkor megbocsátanék, de őszinte legyen a hátralevő időben!
2019. dec. 1. 23:31
2/22 anonim válasza:
Nem szakítanék, ha rendben van a kapcsolat, és nincs erre más ok. Jogos volt a félelme, bár mondhatta volna, hogy egy ismerős hazahozott, úgy, hogy nem mondja, hogy lány.
2019. dec. 1. 23:32
3/22 anonim válasza:
Én semmilyen formában nem tűröm ha hazudnak nekem. Nincs többé bizalom, így kapcsolat sincs.
Nem hiszem hogy a nő elvitte volna a semmiért.
2019. dec. 1. 23:33
4/22 A kérdező kommentje:
Hű , nem tudom mit tegyek . Hazudott mar nekem korabban is ,ugyhogy nem volt meg amugy sem az az 1000 szazalekos bizalom a reszemrol. ugyhogy nyilvan ezert is hazudott ... valahogy nem tudom ezt toleralni en se akarhogy nezem.
2019. dec. 1. 23:47
5/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te milyen tipusú lány vagy. Ha féltékeny tipusú, akkor lehet azért nem mondta el, mert nem akart veled feleslegesen összeveszni. Viszont, hogyha ilyenről nincs szó, akkor igen csak gyanakodni kezdenék, mert ha nincs mit titkolnia, akkor miért ne mondta volna el? Hiszen nem történt semmi olyan dolog, amit titkolnia kellene. Így viszont ez a történet valahol sántít. Ha valamit titkol, akkor a bűntudat miatt sír.
2019. dec. 1. 23:49
6/22 A kérdező kommentje:
Mint irtam az elozo valaszban mar hazudott nekem korabban is , kisse feltekeny vagyok. Viszont van sutnivalom , ezert ugy gondolom ha megmondja h figyi berugtam es xy vitt haza , tok jo fej volt , de persze nem volt semmi , azt hiszem megertettem volna es nem szedem le a fejet , szakitani meg fokepp nem jutott volna eszembe . Viszont igy ... egyreszt mar a hazugsagot is nehezen kezelem , es tenyleg messze nem balheztunk vna ekkorat mint most uh nem ertem miert nem mondta el. A siras meg vegkepp gyanussa teszi
2019. dec. 1. 23:56
7/22 anonim válasza:
Hát év után itt tartani...szánalmas.
Hány évesek vagytok? Ez ilyen tipikus tiniszerelemnek tűnik.
2019. dec. 2. 00:03
8/22 anonim válasza:
Nem azért, de az instant gyanakvásodat elnézve nem csoda, hogy nem mert előállni az igazsággal. Én ezért biztosan nem szakítanék, viszont ha te már nem bíztál meg benne ez előtt sem, akkor nincs sok értelme a kérdésnek.
2019. dec. 2. 01:00
9/22 anonim válasza:
Szerencsétlen pasi. Nem akart abból konfliktust, hogy egy lány hazavitte (nyilván tudja, hogy milyen vaddisznó módon reagálsz erre), ezért azt mondta, hogy a haverjai vitték haza.
Erre ahelyett,hogy végiggondolnád miért mondja ezt (nem tolerálod az ilyen jellegű viselkedést, mert féltékeny vagy) ide írogatsz és idegenektől hallgatod azt, hogy rúgd ki az egyébként tök normálisan viselkedő barátod. Nekem biztosan nem kéne ilyen sárkány nő.
2019. dec. 2. 01:56
10/22 anonim válasza:
9el kell egyet értenem úgy, hogy én is viselkedtem úgy mint te. A férjemmel az első pár évünkben volt pár ilyen meccsünk. Addig, ameddig én minden kisebb hazugságaira emlékeztem és minden nőre féltékeny voltam valamilyen szinten, de minimum állandóan takaróztam vele hogy nem vagyok féltékeny de magyarázd meg és másból sem állt ki csak ebből, akkor inkább kegyes hazugságokat generált, mint most nálad a párod. Nem hiszem, hogy bármit is elkövetett nem sírna neked, hanem fogna és ott hagyna a francba. Én utána egy kicsit elkezdtem önismeretet tanulni, meg rengeteget beszélni a párommal és én is elfogadtam, hogy ilyenek megesnek, vagy hogy szóba áll vmelyik nő kollégával vagy akármi. Azóta érdekes nem hazudozik annyira nyugodtan élünk. Lehet neked is egy kicsit magadba is kellene nézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!