Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakitanatok? Már nem szeretem, de itt van a közös fiunk, közös házunk?
Terveink voltak, amiket sajnálok..
Látom, hogy ő oda van értem én meg már kicsit sem szeretem. Fél éve orlodok, nem izgat fel, nem szeretem ha hozzám ér, érdekel ha mesél valamit és h mivan vele,mert tisztelem. De valamiért elmúlt minden. Nem a nagy szerelem, hanem minden részemről.
Maradjak vele a gyerek miatt!??
Tudom, ha szakitok és leszek a faluban a rossz, a buta, a hülye, szemét.. Stb
Üdv a való világban!
EZ a házasság! Ezt akartad, nyeld be!
Őszintén, anyagilag megteheted, hogy válj?
(És engem nézz le, meg köpköd mindenki, hogy 40 évesen miért diáklányokat hajtok.)
Igen, bocsánat én vagyok a nő.
Annyira sajnálnám a párom, látom, hogy szeret és igyekszik rendbe tenni a múltbeli hiabit és próbál változni. De sajnos a sok rossz és vita kiölt belőlem mindent. Mindig azt mondta elhagy, minden vita alkalmával és én erre készültem lelkileg meg minden értelemben, talán ezért tűnt el a szeretet. Vedekezes kepp
Ha már itt tartotok,nem érdemes együtt maradni.
Az viszont sajnálatos,hogy erre akkor jöttél rá,amikor mát megvolt a gyerek.
Matekozz!
- Van hová menni?
- Van lóvéd kajára?
- A gyerek...mi van ha maradni akar?
- Melód van?
- Gyerek hány éves?
- Van új kanid?
7# úgy ahogy egy 4 éves kapcsolat, úgy egy 20 éves is eltud romlani, NINCS Garancia!
Szinte nulla köze van ehhez.. Nem látok a jövőbe, ahogy senki. Bármivel megeshet ez.
Nincs új párom, szeretőm sem.
Ha maradni akar? Akkor is megkérem, próbáljuk meg külön.
A ház ahol élünk, az enyém és apukámé, de leginkabb az apukámé!nemtudom mi lenne a házzal, el nem adnám. Sajnálnám. Szerintem megegyeznénk, hogy kifizetem amit rakoltott felújításkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!